Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Krimi

Kradol v pivniciach bytových domov v B. Bystrici, hľadá ho polícia

Banskobystrická polícia pátra po neznámom mužovi, ktorý sa 5. februára 2019 vlámal do pivníc v bytových domoch na Kráľovohoľskej a Rudohorskej ulici v Banskej Bystrici. Foto: TASR - KR PZ Banská Bystrica

Ide o muža vo veku 30 až 40 rokov, chudšej postavy, vysokého 180 až 190 centimetrov. Mal cez ľavé plece prevesený čierny vak na lyže.

Banská Bystrica 22. februára (TASR) - Banskobystrická polícia pátra po neznámom mužovi, ktorý sa 5. februára 2019 vlámal do pivníc v bytových domoch na Kráľovohoľskej a Rudohorskej ulici v Banskej Bystrici. Okrem iných vecí ukradol aj lyže.

"Na Rudohorskej ulici zachytila kamera podozrivú osobu, ktorá má cez ľavé plece prevesený čierny vak na lyže. Podozrivá osoba má oblečenú tmavú bundu s kapucňou bledej farby, šedú čiapku a modré rifle. Ide o muža vo veku 30 až 40 rokov, chudšej postavy, vysokého 180 až 190 centimetrov," uviedla k prípadu banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

V súvislosti s vyšetrovaním tejto trestnej činnosti polícia žiada občanov, ktorí v uvedený deň okolo 9. h videli na Rudohorskej ulici podozrivého muža, alebo majú o ňom akékoľvek informácie, aby sa ozvali na telefónnom čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru (PZ) alebo prostredníctvom facebookovej stránky PZ.