Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 1. jún 2024Meniny má Žaneta
< sekcia Krimi

Mužovi z Bánovského okresu hrozí 2 až 5 rokov za napadnutie

Ilustračné foto Foto: TASR/AP

Obvinený ešte v júli dopoludnia pred miestnym pohostinstvom v obci Pečeňany po predchádzajúcej slovnej potýčke a výmene názorov fyzicky napadol 53-ročného muža, neskôr aj jeho manželku.

Pečeňany 3. novembra (TASR) - Z prečinu ublíženia na zdraví a prečinu výtržníctva obvinil bánovský policajný vyšetrovateľ 64-ročného muža z okresu Bánovce nad Bebravou. "Obvinený ešte v júli dopoludnia pred miestnym pohostinstvom v obci Pečeňany (okres Bánovce nad Bebravou) po predchádzajúcej slovnej potýčke a výmene názorov fyzicky napadol 53-ročného muža, neskôr aj jeho manželku," informovala dnes TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Ako ďalej uviedla, keď sa poškodený otočil chrbtom k obvinenému, ten ho odzadu sotil, v dôsledku čoho poškodený spadol na zem. "Pri páde padol na ľavú ruku a utrpel zlomeninu konca vretennej kosti s posunom, pričom jeho zranenie si vyžiadalo obdobie liečenia viac ako 42 dní s obmedzením na bežnom spôsobe života," ozrejmila.

Potom obvinený napadol aj 50-ročnú manželku poškodeného, ktorá išla brániť svojho manžela. "Tú zozadu udrel päsťami do chrbta a zátylku. Žena však, našťastie, žiadne zranenie neutrpela," spresnila Antalová.

Obvinenému mužovi za tento skutok hrozí trest odňatia slobody v trvaní od dvoch do piatich rokov.