Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 19. máj 2024Meniny má Gertrúda
< sekcia Krimi

NEVIDELI STE HO? Pátrajú po 47-ročnom Jozefovi Hanuskovi z Bratislavy

Polícia sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri pátraní po 47-ročnom Jozefovi Hanuskovi z Bratislavy. Foto: TASR - KR PZ v Bratislave

Nezvestný je 180 centimetrov vysoký, štíhlejšej postavy avšak s pivným bruchom. Má kratšie čierne prešedivené vlasy, modré oči, vzpriamenú chôdzu, priamu reč bez rečovej vady.

Bratislava 5. januára (TASR) - Polícia sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri pátraní po 47-ročnom Jozefovi Hanuskovi z Bratislavy. Nezvestný je od stredy 3. januára od 16.30 h, odvtedy o sebe nepodal žiadnu informáciu. Miesto jeho súčasného pohybu alebo pobytu nie je známe. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Nezvestný je 180 centimetrov vysoký, štíhlejšej postavy avšak s pivným bruchom. Má kratšie čierne prešedivené vlasy, modré oči, vzpriamenú chôdzu, priamu reč bez rečovej vady. Môže mať pri sebe ruksak aj pánsku ľadvinku a na hlave šiltovku bledej farby.

"Akékoľvek informácie k súčasnému pobytu a pohybu nezvestného nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na facebookovom profile polície,"
doplnil hovorca.