Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Krimi

Drogy v Bardejove: Muž prechovával aj predával rôzne zakázané látky

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Vyšetrovaním bolo preukázané, že si zadovažoval rôzne zakázané látky, predovšetkým však metamfetamín, uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Bardejov 14. marca (TASR) - Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove obvinil z drogovej trestnej činnosti 30-ročného Bardejovčana. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"Vyšetrovaním bolo preukázané, že si zadovažoval rôzne zakázané látky, predovšetkým však metamfetamín. Tie prechovával na viacerých miestach a následne ich predával iným osobám. V utorok (12. 3.) bola vykonaná domová prehliadka v jednom z bardejovských bytov. Boli pri nej zaistené viaceré zatavené striekačky s obsahom bielej kryštalickej látky, uzatvárateľné vrecúško s bielou látkou, plastový obal s obsahom bielej kryštalickej látky, ako aj ďalšie veci súvisiace s drogovou trestnou činnosťou," uviedla Ligdayová.

Zaistené veci boli zaslané na kriminalisticko-expertízne skúmanie. Bardejovčan skončil v cele policajného zaistenia.

"Ide o závažnú trestnú činnosť, kde obvinenému v prípade preukázania viny pred súdom hrozí podľa zákona trest odňatia slobody na desať až 15 rokov," dodala krajská policajná hovorkyňa.