Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Krimi

Stratila sa 16-ročná Rebeka z Komárna, pomôžte ju nájsť

Na snímke nezvestná Rebeka Sabó. Foto: polícia

Bezproblémová študentka do školy nešla. Namiesto toho si u kamarátky mala vyzdvihnúť osobné veci a nasadnúť do neznámeho auta.

Bratislava 19. októbra (Teraz.sk) - Polícia pátra po nezvestnej 16-ročnej študentke Rebeke Sabó z Komárna. Tá sa stratila ešte v pondelok ráno (17. 10.). Ako informoval portál Topky.sk, u kamarátky si mala vyzdvihnúť osobné veci a nasadnúť do neznámeho auta. Odvtedy ju nikto ani nevidel, ani nepočul. Rebeka má pritom pri sebe aj dva mobilné telefóny, no tie sú nedostupné.

Otec Zoltán dcéru zaviezol do školy, no tam dievčina nešla. Rebeka študuje na združenej škole obchodu a služieb odbor kuchárka - cukrárka a patrila medzi bezproblémových žiakov. Podľa slov otca priateľa nemá a jej zmiznutiu nepredchádzal žiadny konflikt. Medzi rečou mu však spomenula, že by chcela ísť pracovať do zahraničia.

Popis osoby
Rebeka je štíhla a vysoká 160 cm. Má rovné vlasy bordovohnedej farby a hnedozelné oči. Vytetovaného motýlika má na pracom pleci. Naposledy mala na sebe čierne legíny a modrú bundu do pása, k tomu obuté modré botasky.