Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Krimi

Pomôžte pri pátraní: Polícia hľadá 17-ročnú Viktóriu Laurincovú

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po 17-ročnej Viktórii Laurincovej z Prievidze. Foto: TASR - KR PZ Trenčín

Mladistvá odišla ešte 15. februára popoludní z domu a od tej doby sa nikomu neozvala a nepodala o sebe žiadnu správu.

Prievidza 19. februára (TASR) - Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po 17-ročnej Viktórii Laurincovej z Prievidze. Mladistvá odišla ešte 15. februára popoludní z domu a od tej doby sa nikomu neozvala a nepodala o sebe žiadnu správu. Nezvestnosť dievčaťa nahlásila polícii jej matka 16. februára. Informovala v pondelok TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Viktória Laurincová má sklony k alkoholizmu a toxikománii - tvrdým drogám.

Mladistvá Prievidžanka je vysoká asi 179 centimetrov, štíhlej postavy. Má hnedé oči a čierne po pás dlhé vlasy, ktoré nosieva stiahnuté do vrkoča. Naposledy mala na sebe oblečené šedé tričko s dlhým rukávom, roztrhané šedé rifle a čiernu bundu s kapucňou a kožušinkou dlhú pod zadok. Obuté mala oranžovo-čierne tenisky značky Adidas s krémovou penovou podrážkou. So sebou mala béžovú kabelku so zlatým vybíjaním.

"Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadanej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158. Prípadne, na stálu službu Obvodného oddelenia Policajného zboru Prievidza na telefónnom čísle 096127 3755 alebo priamo na Kriminálnu políciu v Prievidzi na telefónnom čísle 0961273374,"
vyzvala Antalová.