Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Krimi

NEVIDELI STE HO? Polícia pátra po nezvestnom mužovi z Ukrajiny

Na snímke Mychailo Chup. Foto: TASR KR PZ v Trnave

Mykhailo Chup je vysoký asi 170 cm, štíhlej postavy, má hnedé oči a prešedivené vlasy so začínajúcou lysinou vpredu.

Trnava 29. novembra (TASR) - Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnom mužovi z Ukrajiny. Mykhailo Chup z Užhorodu, ktorý sa zdržiaval a pracoval na rôznych miestach v Trnavskom kraji, bol naposledy 1. novembra 2018 v telefonickom kontakte so svojou dcérou, žijúcou na Ukrajine. Odvtedy sa tento 51-ročný muž zdržiava na neznámom mieste a nepodal o sebe žiadnu správu.

Mykhailo Chup je vysoký asi 170 cm, štíhlej postavy, má hnedé oči a prešedivené vlasy so začínajúcou lysinou vpredu. Na nohe a pravom ramene má tetovanie, na ľavej strane hrudníka má jazvu od popálenia. „Jeho nezvestnosť bola polícii nahlásená 25. novembra 2018 v nočných hodinách a odvtedy po ňom polícia pátra. Vykonanými miestnymi pátracími akciami a previerkami na miestach, kde by sa mohol zdržiavať, sa ho zatiaľ vypátrať nepodarilo," informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová.

Polícia sa preto obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri jeho vypátraní. „Ak niekto nezvestného Ukrajinca niekde videl, nech to oznámi na linku 158," dodala hovorkyňa.