Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Krimi

FOTO: Tragická nehoda pri Trnave si vyžiadala životy dvoch mladíkov

Na snímke zdemolované vozidlo po zrážke. Foto: TASR - HaZZ v Trnave

Miesto nehody je uzavreté a policajné hliadky presmerovali dopravu.


Trnava 1. marca (TASR) – Polícia dokumentuje vážnu dopravnú nehodu medzi Trnavou a obcou Biely Kostol, ktorú neprežila posádka Fiata Marea, 20-ročný vodič a jeho 23-ročný spolujazdec. Vozidlo prešlo pred 19.00 h v úseku cesty do protismeru, kde sa zrazilo so Škodou Octavia. V nej boli rodičia a dve deti.

Za Trnavou sa stala vážna dopravná nehoda, dve osoby ju neprežiliTrnavskí hasiči momentálne zasahujú pri dopravnej...

Posted by Prezídium Hasičského a záchranného zboru on 1. marec 2016

Na mieste zasahovali trnavskí hasiči, ktorí vyslobodzovali mladých mužov, zakliesnených vo Fiate. Cestujúcich zo Škody záchranári previezli do nemocnice. Príčinou zrážky bola pravdepodobne neprimeraná rýchlosť jazdy. Informovali o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová a hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru Zuzana Farkasová.

Presné príčiny nehody polícia na mieste zisťuje aj so znalcom z odboru cestná doprava. Miesto nehody je uzavreté a policajné hliadky presmerovali dopravu cez Trnavu, miestnu časť Kamenný Mlyn a obec Biely Kostol.

Polícia dôrazne žiada najmä mladých vodičov, aby jazdu prispôsobovali aktuálnej situácii na ceste a najmä svojim schopnostiam. Z dôvodu neprimeranej rýchlosti sa auto na mokrej vozovke stáva často neovládateľným a zrážke s iným vozidlom či pevnou prekážkou sa dá len ťažko zabrániť. Predísť kolíznej situácii na ceste však môže každý vodič zodpovedným prístupom. 
Na snímke zdemolované vozidlo po zrážke.
Foto: TASR - HaZZ v Trnave