Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 17. apríl 2024Meniny má Rudolf
< sekcia Krimi

Nehoda v obci Sady nad Torysou: Pri čelnej zrážke zahynul jeden vodič

Ilustračné foto. Foto: TASR/Michal Svítok

Dopravnú nehodu na mieste prevzal policajný vyšetrovateľ, ktorý v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a prečin ublíženia na zdraví.

Košice 20. júla (TASR) - Pri zrážke dvoch vozidiel, ku ktorej došlo dnes predpoludním v obci Sady nad Torysou, časti Zdoba v okrese Košice - okolie, zahynul jeden z vodičov.

"Pri nehode boli pomocou hydraulického náradia vyprostené dve osoby a následne odvezené sanitkou do nemocnice. Zasahovali tam hasiči z Košíc s dvoma motorovými vozidlami," uviedol pre TASR operačný dôstojník Hasičského a záchranného zboru v Košiciach.

Hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Alexander Szabó potvrdil, že nehoda si vyžiadala jednu obeť.

"Dopravnú nehodu na mieste prevzal policajný vyšetrovateľ, ktorý v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a prečin ublíženia na zdraví," skonštatoval Szabó.

Miera zavinenia, ako aj bližšie okolnosti dopravnej nehody sú podľa jeho slov predmetom vyšetrovania aj za účasti súdneho znalca z odboru dopravy.