Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Krimi

Z prečinu poškodenia cudzej veci obvinili 26-ročného sprejera z Košíc

Ilustračné foto Foto: TASR/Michal Svítok

Podľa doterajších informácií mal Košičan krátko pred 3.00 h poškodiť veľkokapacitný prepravný kontajner, keď naň nasprejoval nápis o rozmeroch dva krát dva metre.

Bratislava 20. júla (TASR) - Poverený príslušník Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava I obvinil 26-ročného Tomáša K. z Košíc z prečinu poškodzovania cudzej veci. Toho sa mal mladý sprejer dopustiť v stredu (19.7.) v noci na Námestí slobody v Bratislave. TASR o tom dnes informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Podľa doterajších informácií mal Košičan krátko pred 3.00 h poškodiť veľkokapacitný prepravný kontajner, keď naň nasprejoval nápis o rozmeroch dva krát dva metre. Svojím konaním spôsobil škodu 138 eur. Muža polícia po kontrole na mieste zadržala a previezla na policajné oddelenie. "Po vykonaní všetkých potrebných úkonov bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Vec sa realizuje v tzv. super rýchlom konaní," uviedla Mihalíková. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na jeden rok.