Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Kultúra

Európske turné skupiny The Beach Boys už začalo

Európske turné skupiny The Beach Boys už začalo Foto: The Beach Boys

Na Slovensko priletia 13. júna 2017 a vystúpia v bratislavskej Inchebe!

Bratislava 24. mája (OTS) - Legendárna kalifornská skupina The Beach Boys odštartovala svoje európske turné v majestátnej Rayal Albert Hall v Londýne. Na Slovensko priletia 13. júna 2017 a vystúpia v Incheba Expo Aréne.
Do Bratislavy pricestujú spolu so zakladajúcim členom Mikom Lovom a všetci fanúšikovia budú môcť zaspomínať na atmosféru Kalifornie šesťdesiatych rokov, ktorá dodnes evokuje ležérny život na slnkom zaliatych plážach.
Nepremeškajte túto hudobnú udalosť. Vstupenky k dispozícii v sieti Ticketportal.

Americká rock'n'rollová skupina The Beach Boys sa preslávila bezstarostnými piesňami ako Good Vibration, či Surfin' USA. Skupinu založil Brian Wilson spolu s bratmi Carlom a Dennisom, bratrancom Mike Lovom a kamarátom Al Jardinom. Počas krátkeho obdobia sa kapela stala najpopulárnejšou americkou skupinou a vo svetovom meradle sa s ňou mohli porovnávať jedine The Beatles. Ich silnou stránkou boli úžasné melódie a originálne koncipované harmonické vokály, ktorými sa inšpirovali aj iné skupiny. Postupne sa od textov piesní o surfovaní, rýchlych autách a krásnych dievčatách presunuli do pozície predstaviteľov progresívneho pokroku druhej polovice 60. rokov.

Do Bratislavy pricestujú okrem zakladajúcich členov Beach Boys ako je Mike Love (spev) a Bruce Johnston (spev/klávesy) aj tieto známe mená: Jeffrey Foskett (gitara/spev), Brian Eichenburger (basová gitara/spev), Tim Bonhomme (klávesy/spev), Jan Cowsill zo skupiny The Cowsills (bicie/spev) a Scott Totten (gitara/spev).

Exkluzívny koncert, ktorý prináša na Slovensko spoločnosť JVS Group sa uskutoční už 13. júna 2017 Incheba Expo Bratislava. Vstupenky v sieti Ticketportal.
Viac info na: https://www.facebook.com/jvsgroupsk/?ref=ts&fref=ts