Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Kultúra

Hystéria menom Il Divo

Kvarteto Il Divo Foto: Access Promotion

Slovenské fanúšičky charizmatického kvarteta chcú použité uteráky ale aj spoločné dieťa.

Bratislava, 24. júla 2012 - Charizmatické kvarteto Il Divo láme ženské srdcia po celom svete a výnimkou nie je ani Slovensko. Svoje o tom vedia organizátori bratislavského koncertu, ktorý sa uskutoční 19. septembra.

Speváci zo zoskupenia Il Divo sú objektom bezhraničného záujmu svojich verných obdivovateliek, ktorých priazeň často nepozná hranice. Organizátori koncertu z agentúry Vivien denne dostávajú desiatky emailov, vypovedajúcich o neutíchajúcom záujme o štyroch svetových krásavcov. Organizačný tím prezradil, že pri príležitosti 41. narodenín Švajčiara Ursa Bühlera venoval slovenský fanklub zo Slovenska oslávencovi veľký priestor na svojich webových stránkach.

Zároveň spomínajú na netradičnú požiadavku od vernej ctiteľky: „Poprosila nás, či by sme jej nepredali uteráky, ktoré ´feši chlapci´ po vystúpení odhodia alebo nemohli zabezpečiť posteľné plachty z hotela, kde budú spať.“

Že láska ku atraktívnym spevákom nemá obmedzenia, potvrdzuje aj príbeh zamilovanej obdivovateľky Francúza Sébastiena Izambarda. Slovenka každú noc sníva o tom, ako so svojím idolom bok po boku ležia a vzájomne po sebe túžia. Vyznala sa, že splnením jej najväčšieho sna by bolo spoločne splodené dieťa, ktoré by podľa jej slov bolo nádherné. „Bola to spoveď fanúšičky, ale prosba znela, čo má preto urobiť,“ odkrýva túžbu zamilovanej podporovateľky Valéria Mudriková z agentúry Vivien.

Okrem neodolateľného vzhľadu sympatickí umelci vyrážajú dych aj svojím pódiovým prejavom. Romantické balady v ich podaní sa po minuloročnom úspechu rozozvučia 19. septembra na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu - Slovnaft Arene v Bratislave.