Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Na Počúvadle bude víkend v rytme blues

Archívne foto z jazera Počúvadlo Foto: TASR/Dušan Hein

Začiatok podujatia je naplánovaný na piatok 24. júla o 17.00 h. Lákadlom sú interpreti ako Marcel Daniš a priatelia, Silvia Josifoska & blues band, Jerguš Oravec & band a ďalší.

Banská Štiavnica 20. júla (TASR) - Milovníci bluesovej hudby si tento víkend isto prídu na svoje. V krásnom prostredí prírodného amfiteátra nad Počúvadlianskym jazerom a súčasne pod najvyšším vrchom Štiavnického pohoria Sitno si môžu vychutnať ďalší ročník festivalu Sitno Blues.

Začiatok podujatia je naplánovaný na piatok 24. júla o 17.00 h. Lákadlom sú interpreti ako Marcel Daniš a priatelia, Silvia Josifoska & blues band, Jerguš Oravec & band, Banda Americano či Sima Martausová & band.

V sobotu (25.7.) sa okrem dobrej hudby môžu návštevníci tešiť aj na jarmok remesiel a kulinárskych dobrôt. "Príde približne 20 remeselníkov, podávať sa budú lahôdky ako párance, langoše či pečené prasa," priblížil organizátor podujatia Peter Spodniak.

O 16.00 h bude program pokračovať vystúpením Petra Lipu band, predstaví sa aj Medial Banana, alternatívno-rocková formácia Korben Dallas, Marian Čekovský & band a ska-reggae skupina Polemic.