Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

ŠANCA PRE ABSOLVENTOV aj skúsených NOVINÁROV z východu SR a Bratislavy

Na ilustračnej snímke projektový manažér TASR Ján Lašák. Foto: TASR - Adriana Hudecová

TASR ponúka dve možnosti na uplatnenie, pozíciu redaktora bratislavskej Domácej redakcie a pozíciu regionálneho redaktora na východe Slovenska.

Bratislava 21. mája (Teraz.sk) – Šancu pre absolventov vysokých škôl, ale aj skúsených novinárov prináša ponuka TASR na obsadenie dvoch voľných spravodajských pozícií. Vysokoškolské vzdelanie je podmienkou, skúsenosti z novinárskej praxe výhodou pri výbere kandidáta.

V obidvoch prípadoch ide o prácu v renomovanom celoštátnom médiu so širokými kontaktami s partnerskými agentúrami v zahraničí. Nároky na prácu vyplývajú z verejnoprávneho poslania TASR, ale aj z charakteru spravodajskej činnosti.

Agentúra ponúka dve možnosti na uplatnenie, pozíciu redaktora bratislavskej Domácej redakcie a pozíciu regionálneho redaktora na východe Slovenska.

TASR hľadá kolegu pre spravodajské pokrývanie okresov Medzilaborce, Vranov nad Topľou, Michalovce a Humenné. Požiadavky sú VŠ vzdelanie, perfektná znalosť slovenského jazyka, orientácia v komunálnej politike, znalosť regiónu, ochota pracovať pod časovým stresom, vodičský preukaz B (vlastné auto výhodou), žurnalistické skúsenosti výhodou.

TASR zároveň hľadá kolegu do Domácej redakcie v Bratislave, VŠ vzdelanie, výborná znalosť slovenského jazyka, ochota pracovať pod časovým stresom, všeobecný prehľad a schopnosť pracovať v profesionálnom tíme.

V prípade záujmu posielajte svoje životopisy a motivačné listy mailom na adresu marian.kolar@tasr.sk.