Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 16. máj 2024Meniny má Svetozár
< sekcia Kultúra

Šmolkovia Magický svet je otvorený aj počas májových sviatkov

Foto: JVS GROUP

Najpopulárnejšie európske komiksové postavičky Šmolkovia sa v bratislavskom Sport Mall v Lamači už pár mesiacov tešia veľkému obdivu.

Bratislava 29. apríla (OTS) - Ak ste tam ešte neboli, naplánujte si návštevu Šmolkovskej dedinky na voľné májové dni. Organizátori pripravili nové zábavné aktivity a súťaže, pri ktorých sa s deťmi zasmejete, zahráte a niečo nové sa naučíte. Príjemný čas s deťmi v Šmolkoch už strávili speváci Peter Cmorík, Robo Papp či herečka Milena Minichová, ktorá si dokonca vyskúšala šmolkovskú virtuálnu realitu!

Doprajte deťom zážitky, na ktoré nezabudnú. Roztomilé modré rozprávkové postavičky pozývajú deti i dospelých priamo do svojich hubových domčekov, kam sa zmestí celá rodina.

„Šmolkovská dedinka denne víta nielen rodičov a ich ratolesti, ale aj skupiny detí zo škôlok a škôl, ktoré u nás môžu stráviť dopoludnie plné zábavy a edukácie. A to všetko v prítomnosti živých Šmolkov, ktorí sú u nás každý deň. Stretnete tak Šmolinku, Šmolka či Tatka Šmolka. Rovnako u nás zostávajú v platnosti aj cenovo zvýhodnené „happy hour vstupenky", pri ktorých môžete od pondelka do štvrtka, nie však v štátne sviatky medzi 10:00 až 12:00 navštíviť park za zvýhodnenú cenu 10 eur. A s radosťou môžem prezradiť, že spolu s celým tímom Šmolkov pripravujeme nové vonkajšie atrakcie na celé leto," hovorí Zuzana Benediktová, za tím JVS GROUP.


Šmolkovský čarovný les ponúka množstvo objavov a interaktívnych dobrodružstiev. Deti zistia, ktorému zo Šmolkov sa najviac podobajú a naučia sa hovoriť šmolkovskou rečou.

„Je to miesto, kde sa budú baviť všetci členovia rodiny od najmenších až po najväčších. Pripravili sme nové zábavné aktivity a súťaže v našej Šmolkovskej herni, ktorá je na prvom poschodí. Deti si užijú okrem skákacích hradov a virtuálnej reality, aj závodenie autíčok či súťaže o najrýchlejšieho koníka. Začíname už najbližší víkend. Program aktivít detailne zverejníme na našej webovej stránke," pozýva všetkých Zuzana Benediktová.

Zábavný park si užili už viaceré osobnosti s deťmi. Do Sport Mall na Hodonínskej ulici už zavítali aj speváci Peter Cmorík a Robo Papp. Viackrát sa Šmoulami nechala očariť aj herečka Milena Minichová.

„Mne sa výstava veľmi páči. Je to kreatívne a zároveň aj edukatívne. Deti sa pri Šmolkoch môžu zamyslieť nad životným prostredím, a zároveň sa interaktívne zapojiť. Páči sa mi, že deti v Šmolkovskej dedinke nie sú len pasívne, ale musia aj premýšľať, aj niečo nájsť a k niečomu sa dopracovať. Mojim deťom sa tu páči a boli sme tu už niekoľkokrát. Úžasná je virtuálna realita, deti boli nadšené. Ale vyskúšala som si to aj ja, keď som sedela na bocianovi a letela prekrásnou krajinou. Bolo to fantastické,“ nešetrila chválou herečka Milena Minichová.



Šmolkovia - Magický svet prináša nielen zábavu, ale aj poznanie. Poslaním celého parku je inšpirovať deti k ochrane životného prostredia. Organizátor pripravil vzdelávací program pre školské triedy. Deti sa zábavnou formou dozvedia o dôležitosti ochrany prírody, klimatickej zmene, ale aj podrobnosti o živote v našom lese. Zábavno-vzdelávací park Šmolkovia – Magický svet pomáha učiteľom hovoriť s deťmi o dôležitých témach jednoduchým spôsobom a nadchnúť ich zamyslieť sa nad ochranou prírody. Vstupenky v predaji v sieti Ticketportal na https://www.ticketportal.sk/event/Smolkovia-Magicky-svet a priamo na mieste. Všetky informácie a otváracie hodiny nájdete na www.smolkoviabratislava.sk