Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Magazín

Ako pôsobiť mladšie bez využitia plastickej chirurgie

Foto: TASR/AP

Krása je dnes neoddeliteľnou súčasťou života každého jedného z nás. Len málokto má však to šťastie a môže sa pochváliť tou prirodzenou.

Bratislava 24. septembra (OTS) - V snahe o dokonalosť vyrovnať sa svojim rovesníkom potom hľadáme najúčinnejšie spôsoby, ako byť mladší a krajší. Možno budete ale prekvapení, že k dosiahnutiu tohto cieľa zas tak veľa toho nepotrebujete.
Možno si stačí uvedomiť, že aj vnútorná krása sa cení a má v živote človeka svoj význam.
Je krásne byť bohatý a silný, ale najkrajšie je byť milovaný priateľmi.“ (Georges Courteline)
A možno stačí urobiť pár jednoduchých krokov a budete očarujúci.

Nezabúdajte na hygienu
Čistý a voňavý človek sa v spoločnosti uplatní vždy lepšie. Vonkajší vzhľad človeka prezentuje, a preto by sa mal o jeho najlepší výraz starať do posledného detailu. Nie je nutné to preháňať, ale ani zanedbávať.

Noste pánske košele
Skrýva sa v nich prirodzená elegancia a dokonalý strih. Mnohé ženy si vyberajú svoje oblečenie alebo šaty na to, aby nimi zakryli svoje nedostatky. U pánov dokonale zastúpia túto funkciu krásne pánske košele.

Vyčistite si obuv
Muži to majú v móde jednoduchšie, no zároveň aj náročnejšie, pretože na základe jednotlivých a často jednoduchších modelov musia vytvoriť zo všetkého dokonalý outfit. Vašu postavu krásne vytvarujú slim fit košele, ku ktorým si ale musíte vybrať správny spodný diel nohavíc a k ním samozrejme vhodnú obuv.
Obuv by mala byť čistá a bez známok značného opotrebenia. Veď, ak to s prácou alebo novým vzťahom myslíte vážne, je dôležité sa občas pozrieť aj na to, čo si obujete.
Pekné topánky a odev elegantného strihu pôsobí na ženy viac, ako dobrá vedecká práca.“ (Jaroslav Hašek)

Usmievajte sa
Krásny úsmev vás robí otvorenejšími, sebavedomejšími a atraktívnejšími. Dokáže ale oveľa viac! Zdá sa, že úsmev je základnou schopnosťou každého človeka. Priznávame však, že dosiahnuť tento efekt na našej tvári nie je vždy tak jednoduché.

Fyziológovia tvrdia, že na to, aby sa človek mohol široko usmievať, používa viac ako 40 svalov tváre. Preto je držanie týchto svalov v dobrom stave nevyhnutné pre každého, kto sa chce krásne usmievať. A najlepším spôsobom je samozrejme cvičenie v podobe krásneho úsmevu, ktorí vás robí rozhodne krajším. Presvedčte sa...