Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Magazín

Alan Murin prichádza s druhou časťou tohtoročnej trilógie 23 10

Na snímke Alan Murin. Foto: YouTube/SCR

V novom EP rozoberám najmä lásku k životu a vzťahy. Samozrejme je koncepčne pripravené tak, aby poslucháčovi poskytovalo súvislý kúsok príbehu z môjho života, uviedol A. Murín.

Bratislava 24. septembra (TASR) – Alan Murín vydáva po úspešnom štarte pesničky Sám sebou ďalšie EP pod názvom 23 10, ktoré je pokračovaním jeho životného príbehu. Opäť na ňom prekvapil poslucháčov osobitým štýlom a new popovým zvukom, pričom si ponechal svoju autentickosť a kvalitné spracovanie. TASR informoval PR manažér Tomáš Karpel.

„V prvom rade by som sa rád poďakoval všetkým, ktorí ma podporujú a dodávajú mi tak každý deň energiu. Dúfam, že poslucháčom nová tvorba urobí radosť. V novom EP rozoberám najmä lásku k životu a vzťahy. Samozrejme je koncepčne pripravené tak, aby poslucháčovi poskytovalo súvislý kúsok príbehu z môjho života. Prirovnal by som ho ku krátkej, ale intenzívnej húsenkovej dráhe pocitov a energických levelov,” uviedol pre médiá Alan.



Spolu s EP 23 10 vydáva študent odboru hudobná produkcia a zvukové inžinierstvo na Point Blank Music School v Londýne aj nový klip ku skladbe Život, ktorá sa na EP nachádza. „Ovládajú nás emócie a tie moje boli v poslednom čase ovplyvnené životnými zmenami, ktoré priniesli vzťahy a štúdium v zahraničí. Mám za sebou krásne obdobie plné pekných spomienok a zážitkov, z ktorých som sa veľa naučil. Toto všetko som vložil do tohto EP, ktoré sme znovu vytvorili spolu s producentom Charliem Lesliem. Na platni je aj moje prvé gitarové sólo, skladba Život je tretia na EP a videoklip zachytáva krásu v jednoduchosti života. Video vzniklo vďaka celému tímu Trueself Records,“ spresnil spevák.

Najbližšie vystúpenie Alana Murína bude 21. novembra v Ateliéri Babylon. „Budem robiť predskokana úspešnej českej skupine Mirai. Na vystúpenie sa veľmi teším tak, ako na každého, kto si ho so mnou dôjde poriadne užiť. O dva dni na to, 23. novembra, vydám poslednú časť trilógie ktorá bude dostupná aj na CD,“ dodal na záver Alan.