Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Zahaľte sa do dlhotrvajúcich, okúzľujúcich vôní

Foto: Retia

Neuspokojujte sa s vôňou čistého prádla, ktorá vám vydrží akurát cestu z práčky na sušiak, ale vychutnávajte si jeho vôňu všade okolo vás.

Bratislava 31. júla (OTS) - Na posteľnej bielizni, mäkučkých uterákoch, voňavej košeli, tričku, či vlnenom svetri.


Nová línia aviváží Felce Azzurra Bianco bola navrhnutá pre starostlivosť o bielizeň a jej dlhotrvajúcu vôňu po vypraní.


S produktmi talianskej drogérie so 130 ročnou tradíciou sa dokážete postarať o svoju bielizeň v celej svojej kráse. Najlepšími spojencami vašej práčky je šesť špecifických vôní s rôznymi schopnosťami, ktoré okrem jedinečnej vône a starostlivosti pri praní citlivo rešpektujú životné prostredie.


Foto: Retia
Felce Azzurra Bianco Classic– zmäkčovač, dodáva bielizni príjemnú vôňu, pružnosť a mäkkosť. Má antistatické účinky, uľahčuje žehlenie. Je charakteristický príjemnou a sviežou púdrovou vôňou, ktorá vydrží dlho.

Felce Azzurra Bianco Dlhotrvajúca vôňa - zmäkčovač s dlhotrvajúcou vôňou, predstavuje radu s predĺženým parfumovacím účinkom, aby prádlo po vypraní voňalo intenzívne po dobu 10-tich dní. Základ vône tvorí jemná vanilka a prádlo vonia zmyselne a jemne. Vhodný na posteľnú bielizeň, uteráky, deky, vlnené svetre.
Felce Azzurra Bianco Na citlivú pokožku - zmäkčovač určený na citlivú pokožku je vhodný aj pre dojčatá, pretože neuvoľňuje potenciálne dráždivé látky v tkaninách. Špecifické testy dokazujú, že zloženie minimalizuje alergické riziká spôsobené látkami ako je nikel, chróm a kobalt.

Felce Azzurra Bianco Osviežujúca- zmäkčovač s kvetinovou vôňou posilnený o antizápachové zložky. Tento produkt zaisťuje ochranu proti pachom pre všetky druhy prádla. Jeho špeciálne zloženie chráni rovnako proti potu, dymu, alebo zápachu z kuchyne.

Felce Azzurra Bianco Pre ešte väčší komfort - zmäkčovač pre väčší komfort s ovocnou vôňou je obohatený o vôňu jasmínu, ktorá pôsobí harmonizujúco a o vôňu pomaranča a lesných jahôd, ktorá dáva optimizmus. Prádlo je voňavé, mäkké a má nečakané aromatické účinky. Vhodný pre všetky typy tkanín a všetky druhy prania.

Felce Azzurra Bianco Kvetinová vôňa - zmäkčovač s charakteristickou sviežou púdrovou kvetinovou vôňou konvalinky a ruže dodá bielizni príjemnú vôňu, pružnosť a mäkkosť. Má antistatické účinky a uľahčuje žehlenie.

Aviváže dostanete kúpiť v sieti COOP, Kaufland a cez internetový obchod http://www.talianskadrogeria.sk.