Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

Otec Meghan Markleovej prosí dcéru o zmierenie

Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Dodal, že ich nezhody, spôsobené jej manželstvom s britským princom Harrym, nemôžu trvať večne.

Londýn 17. decembra (TASR) - Otec Meghan Markleovej Thomas v pondelok naliehavo žiadal svoju dcéru, aby sa s ním začala kontaktovať. Dodal, že ich nezhody, spôsobené jej manželstvom s britským princom Harrym, "nemôžu trvať večne".

Markle v relácii televíznej stanice ITV "Dobré ráno, Británia" vyjadril nádej, že sa "aspoň niečo vyrieši". "Toto nemôže trvať večne. Nemám v pláne mlčať zvyšok života... Naozaj by som ocenil, keby mi aspoň zatelefonovala," uviedol.

Markle (74) prezradil, že s dcérou sa nerozprával odvtedy, čo sa rozhádali v období stresu pred jej svadbou s princom Harrym v máji tohto roka. Na tejto veľkej udalosti sa nezúčastnil pre operáciu srdca - musel ju podstúpiť práve v čase, keď vládol rozruch okolo odhalenia, že prijal peniaze za zinscenované paparazzovské fotografie. Nakoniec svadbu sledoval z Kalifornie, pričom jeho úlohu odviesť Meghan uličkou kostola prevzal princ Charles.

Manželia Harry a Meghan čakajú na budúci rok prvé dieťa. Budúci starý otec Markle v tejto súvislosti vyhlásil, že "dúfa, že všetko pôjde dobre a uvidí malú Meghan alebo malého Harryho". "Mal by som mať v jej živote miesto, som jej otec," dodal.

Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu, čelila v posledných týždňoch záplave negatívnych titulkov v médiách pre svoj vzťah so zamestnancami kráľovskej rodiny. Jej otec ju však obhajoval a v relácii stanice ITV vyhlásil: "Vždy veľmi riadila okolie, ale nikdy nebola hrubá... vždy bola slušná."