Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Britney Spearsová zrušila zasnúbenie s Jasonom Trawickom

Britney Spears a Jason Trawick Foto: TASR/AP Photo

Jej agent Jeff Raymond pre magazín People spresnil, že rok trvajúce zasnúbenie bolo zrušené po vzájomnej dohode.

Los Angeles 12. januára (TASR) - Americká speváčka Britney Spearsová zrušila zasnúbenie s Jasonom Trawickom. Oznámila to v piatok svojim fanúšikom a potvrdila aj správu, že už nebude porotkyňou v ďalšej sérii známej súťaže talentov "X Factor".

Jej agent Jeff Raymond pre magazín People spresnil, že rok trvajúce zasnúbenie bolo zrušené po vzájomnej dohode, ku ktorej Spearsová a Trawick dospeli ako zrelí ľudia. Napriek rozchodu však zostávajú priateľmi, dodal Raymond.

Na margo "X Factor" Spearsová podľa internetového portálu tmz.com uviedla, že hoci má šou rada, rozhodla sa túto prácu "zavesiť na klinec", lebo sa chce sústrediť hlavne na svoju hudbu.

Podľa magazínu The Hollywood Reporter však realizátori projektu verejnosťou kritizovanú porotkyňu Spearsovú pre ďalšiu sériu vôbec neoslovili. Televízia Fox však k medializovaným správam oficiálne stanovisko nezaujala. Americké médiá sa ale poponáhľali so špekuláciami, že televízia s účinkovaním 31-ročnej speváčky vôbec nebola spokojná, čo Fox poprel.