Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Člen skupiny We the Kings prišiel v chaose British Airways o basgitaru

Cestujúci čakajú pred odbavovacím pultom leteckej spoločnosti British Airways po výpadku počítačového systému na londýnskom letisku Gatwick 27. mája 2017. Letecká spoločnosť British Airways zrušila dnes v dôsledku globálneho výpadku svojho počítačového systému všetky lety z londýnskych letísk Heathrow a Gatwick do 19.00 h SELČ. Foto: TASR/AP

Člen americkej rockovej skupiny We the Kings je jedným z tisícov cestujúcich postihnutých chaosom, ktorý spôsobil globálny výpadok počítačových sietí leteckej spoločnosti British Airways.

Londýn 28. mája (TASR) - Člen americkej rockovej skupiny We the Kings je jedným z tisícov cestujúcich postihnutých chaosom, ktorý spôsobil globálny výpadok počítačových sietí leteckej spoločnosti British Airways (BA). Basgitarista Charles Trippy zverejnil na Twitteri prosbu adresovanú BA, aby mu našla jeho basgitaru.

"Milá British Airways, prosím nájdi moju basgitaru. Je frustrujúce, že neviete, kde je. Ja ju potrebujem na prácu," napísal v tvíte.




Americká rocková skupina má dnes vystupovať na britskom festivale Slam Dunk v Leedse a v pondelok v Hatfielde.

Hovorca BA hudobníkovi neskôr odpovedal: "Nemôžem vám sľúbiť, že to obratom vyriešim..., ale naisto urobíme, čo budeme môcť, aby sme to vyriešili."

Okrem meškaní a zrušených letov počítačové problémy BA tiež spôsobili, že má spoločnosť problémy nájsť batožinu svojich cestujúcich.