Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Čiernohorskí Rómeo a Júlia: Zaľúbenci skočili do rozbúrenej rieky

Ilustračné foto Foto: TASR/František Ivan

Dievča a jej priateľ skočili z mosta do rieky držiac sa za ruky po hádke s rodinou dievčaťa, ktorá od začiatku nesúhlasila s ich vzťahom.

Podgorica 14. mája (TASR) - Pár mladých zaľúbencov z Čiernej Hory skočil v pondelok do rozbúrenej rieky Cijevny pri hlavnom meste Podgorica, pretože rodina dievčaťa bola proti ich sobášu. Informovali o tom miestne médiá.

Osemnásťročné dievča a jej 20-ročný priateľ skočili z mosta do rieky držiac sa za ruky po hádke s rodinou dievčaťa, ktorá od začiatku nesúhlasila s ich vzťahom, spresnil srbský spravodajský server Vesti online.

Tragédia sa nekonala vďaka rýchlemu zásahu polície, ktorú zalarmovali tamojší obyvatelia s tým, že v rieke spozorovali ženu. Policajtom sa najprv podarilo vytiahnuť ženu, ktorá sa držala skál. Následne o niekoľko metrov ďalej zachránili aj muža, ktorý sa držal konárov pri brehu.

Pár previezli do nemocnice v Podgorici. Polícia však musela znovu zasahovať po tom, čo pred nemocnicou došlo k hádke a následne aj bitke medzi rodinami zaľúbencov, píšu Vesti.