Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Dnes štartuje turné LUNETIC

Foto: Lunetic

Dnes štartuje turné LUNETIC k 20. výročiu na scéne prvým vypredaným koncertom. Na Slovensko dorazí fenomenálny boyband o dva mesiace.

Bratislava 21. septembra (OTS) - Tento týždeň sa začína veľké narodeninové turné českého hudobného fenoménu, skupiny Lunetic. Koncertnú šnúru odštartuje chlapčenská skupina symbolicky už dnes vo svojom rodnom Litvínove. Turné sa ešte len začína a už dnešný prvý koncert je beznádejne vypredaný.

Najslávnejšia chlapčenská skupina v našej histórii sa vracia v hudobnom comebacku roka na koncertnú oslavu svojho 20. výročia na scéne v plnej pôvodnej 4-člennej zostave s Martinom Kociánom. Boyband, ktorý spôsobil v 90. rokoch hotovú hudobnú hystériu, odohrá túto jeseň až 22 koncertov v Slovenskej a Českej republike. Na Slovensko zavíta v rámci turné na 3 veľké koncerty v novembri tohto roka. Vstupenky na slovenské koncerty sú v predaji exkluzívne v sieti Predpredaj.sk: www.predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/lunetic-tour/

V rámci slovenskej časti turné Lunetic vystúpi vo štvrtok 15. novembra v bratislavskom Majestic Music Clube, v piatok 16. novembra v prešovskom Encore clube a v sobotu 17. novembra v banskobystrickom klube Ministry of Fun. Boyband pricestuje na Slovensko v sprievode živej kapely.

Aby svojim slovenským fanúšikom skrátil dvojmesačné čakanie na koncerty, posiela im Lunetic osobnú videopozvánku:


Ako prekvapenie pre svojich priaznivcov pridal Lunetic do predaja na slovenské koncerty v Bratislave a Banskej Bystrici špeciálne vstupenky, ktoré sú kombináciou vstupu na autogramiádu a vstupu na koncert po nej. Autogramiády sa uskutočnia v deň koncertov, v kluboch, kde sa koncerty odohrajú. Po zakúpení tejto špeciálnej vstupenky budú mať fanúšikovia zaručený vstup na koncert v Bratislave alebo v Banskej Bystrici a zároveň skorší vstup do klubu, kde sa uskutoční autogramiáda pred koncertom. V predaji na exkluzívne dve autogramiády je dohromady iba 200 vstupeniek, 100 v Bratislave a 100 v Banskej Bystrici. „Veľmi nás teší záujem fanúšikov o koncerty Luneticu. Vidno, že skalní priaznivci si chcú na narodeninovom turné zaspomínať na časy, kedy Lunetic v Čechách a na Slovensku spôsobil hotovú hudobnú hystériu. Niektoré druhy vstupeniek sú už takmer vypredané. Obzvlášť rýchlo sa míňajú vstupenky na bratislavský koncert,“ prezradili organizátori turné.

LUNETIC TOUR - 20 ROKOV – SR
15.11. Bratislava - Majestic Music Club
16.11. Prešov – ENCORE the club
17.11. Banská Bystrica - Ministry of Fun


Viac info: www.lunetictour.cz