Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 7. máj 2024Meniny má Monika
< sekcia Magazín

Do kín prichádza nové psie dobrodružstvo Návrat domov

Do kín prichádza nové psie dobrodružstvo Návrat domov! Príďte si ho pozrieť a pomôžte psíkom z útulku Foto: Itafilm

Príďte si ho pozrieť a pomôžte psíkom z útulku.

Bratislava 24. januára (OTS) - Za každého tisíceho diváka novinky od autorov kinohitu Psia duša daruje spoločnosť SUPER ZOO občianskemu združeniu Pes v núdzi 10 kilogramov psieho krmiva.

Chcete si okrem skvelého filmového zážitku odniesť z kina aj dobrý pocit? Distribučná spoločnosť Itafilm, ktorá do slovenských kín prináša nové psie dobrodružstvo Návrat domov, pripravila v spolupráci so SUPER ZOO a občianskym združením Pes v núdzi výnimočný projekt. Sieť obchodov s chovateľskými potrebami SUPER ZOO daruje za každých 1 000 divákov, ktorí na film prídu do kina, občianskemu združeniu Pes v núdzi až 10 kilogramov psieho krmiva. Film Návrat domov, novinku od autorov hitu Psia duša, môžete v našich kinách vidieť už odo dnes.


Pracovníci občianskeho združenia toto množstvo rozdelia medzi slovenské útulky, ktorých prostredie dobre poznajú. Diana Burgerová z PR oddelenia o.z. Pes v núdzi: „Pes v núdzi sa o nechcené, opustené a týrané psy stará už jedenásty rok. Veľmi dobre si uvedomujeme, že to však nestačí. Dôležité je takýmto udalostiam predchádzať prevenciou. Preto veľmi oceňujeme vznik a prínos filmov ako Návrat domov, ktoré majú edukačný charakter, aj slovenskému publiku. Ďakujeme aj spoločnosti SUPER ZOO za to, že im osud psov v núdzi nie je ľahostajný a za každého tisíceho diváka nám poskytnú desať kíl krmiva.

A čom novinka Návrat domov je? Bella bola len šteniatko, keď si ju Lucas adoptoval a odvtedy boli najlepší priatelia. Jedného dňa však Bella zmizne a ocitne sa vyše 600 km od svojho pána. Láska k nemu je však silnejšia ako nepriazeň osudu a Bella je rozhodnutá sa vrátiť domov. Cestou na ňu čakajú rôzne dobrodružstvá, noví priatelia, ale aj nebezpečenstvá veľkého, neznámeho sveta…

Novinku Návrat domov, má na starosti scenárista a spisovateľ W. Bruce Cameron, známy ako autor knihy a scenáru k hitu Psia duša. V hlavných úlohách sa predstavia Jonah Hauer-King známy z minisérie Little Women, Alexandra Shipp (X-Men: Apokalypsa) či Edward James Olmos (Blade Runner).

Dobrodružstvo Návrat domov môžete v našich kinách vidieť už od dnes 24. januára 2019. Na vaše plátna ho prináša spoločnosť Itafilm.