Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Magazín

Topmodelke Eve Herzigovej sa narodil tretí syn

Eva Herzigová Foto: TASR/AP

Otcom dieťaťa je modelkin partner, taliansky podnikateľ Gregorio Marsaij, s ktorým má už dvoch synov - päťročného Georgea a dvojročného Phillipa.

Praha 24. apríla (TASR) - Česká topmodelka Eva Herzigová sa vo svojich 40 rokoch stala tretíkrát matkou. Blondínka porodila už pred niekoľkými dňami a hoci si priala dievčatko, opäť je to chlapček.

"Áno, Eva porodila v nedeľu. Je to chlapec," povedala dnes pre portál iDNES.cz zakladateľka agentúry Czechoslovak Models Milada Karasová.

Otcom dieťaťa je modelkin partner, taliansky podnikateľ Gregorio Marsaij, s ktorým má už dvoch synov - päťročného Georgea a dvojročného Phillipa. Herzigová s rodinou žije v Londýne, kde jej deti chodia do školy. Do ČR chodia trikrát do roka, keď sa jej podarí, aj častejšie.

Herzigová bola v rokoch 1996-1998 vydatá za bubeníka Tica Torresa z kapely Bon Jovi. Ako 16-ročnú ju objavila agentúra Czechoslovak Models a v roku 1989 odišla do Paríža. O päť rokov neskôr sa stala tvárou podprseniek Wonderbra. Pracovala tiež pre značky Dior, Chanel, Agent Provocateur, Victoria 's Secret a Guess.