Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Magazín

Finalistka Talentu Katarína Landlová má okolo seba veľa chlapov

Foto: Katarína Landlová
Foto: Katarína Landlová

Charizmatická speváčka Katarína Landlová nedávno predstavila videoklip k pesničke Lepší holky. Behom prvých pár hodín ho na Youtube videlo niekolko tisíc fanúšikov.

Bratislava 17. januára (OTS) - Paradoxne v ňom Katarínu vôbec nevidno, ale zato množstvo známych mužov spoločenského života. V klipe sa tak objavil Martin Pyco Rausch či Marián Lechan z TV Markíza.


Nápad k videu Lepší holky vznikol na koncertoch. Keď som videla, ako moji kamaráti s radosťou vyspevujú text "jsou holky lepší, jak se zdá, ale žádná jako já", pripadalo mi to strašne vtipné. Takže sme urobili video, v ktorom tento dievčenský song spievajú zásadne iba chlapi. Väčšina materiálu je natočená na mobil, celé je to dosť punk a výsledok je celkom bizarný, čo dokonale splňuje zámer,” popisuje myšlienku videa Katarína.


O “lepších holkách” tak v klipe spieva napríklad moderátor Martin Pyco Rausch, Marián Lechan z TV Markíza, Ján Žgravčák športový redaktor RTVS, slávni českí komici Lukáš Pavlásek a Karel Hynek, známy perkusista Tokhi, a ďalší.

www.katarinalandlova.com