Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

First moment: získajte peniaze späť aj z nákupu letnej dovolenky

Foto: myWorld

Zľavy až do 35 %, dieťa zadarmo a široký výber destinácií s dostatočnými ubytovacími kapacitami. To sú výhody nákupu first moment zájazdov, ktoré sú medzi Slovákmi mimoriadne obľúbené.

Bratislava 18. januára (OTS) - Podľa prieskumu nákupného spoločenstva Cashback World si letný first moment zájazd zakúpilo alebo plánuje zakúpiť až 62 % opýtaných. Málokto však vie, že s vernostnou kartou Cashback World je možné získať peniaze späť aj pri nákupe letnej dovolenky v rámci first moment. To znamená, že je možné zľavy ešte znásobiť a vysnívanú dovolenku kúpiť za naozaj prijateľnú cenu.
Foto: myWorld

Rodinná dovolenka lacnejšie
Zľavy first moment Slováci využívajú najmä na kúpu rodinnej dovolenky. V prieskume to potvrdilo 68 % respondentov. Dôvodom sú nielen zľavy pre deti, ale aj širšie možnosti výberu termínu, destinácie, ubytovania, ako aj jeho vybavenia.
Výber letnej dovolenky uprostred zimy má aj ďalšie výhody. Pri skoršom nákupe je zároveň možné platiť dovolenku na etapy a tým znížiť záťaž rodinného rozpočtu. Náklady na dovolenku sa dajú ďalej znížiť jej nákupom cez cashback systém, v rámci ktorého získajú ľudia časť zo zaplatenej ceny späť na účet. „Držitelia vernostnej cashback karty môžu získať peniaze späť vo výške 1 % - 5 % z ceny letnej dovolenky, ak ju zakúpia v partnerskej cestovnej kancelárii,“ uviedol Ľuboš Kravárik, generálny riaditeľ myWorld, prevádzkovateľ nákupného spoločenstva Cashback World.
Foto: myWorld

Kam sa Slováci chystajú v roku 2018?
Z prieskumu tiež vyplynuli najobľúbenejšie destinácie letnej dovolenky v roku 2018. Tradične najviac respondentov, 22 %, tento rok vycestuje v rámci first moment do Chorvátska. Obľúbené zostávajú aj tradičné stredomorské destinácie, Grécko (13 %) a Taliansko (13 %). Medzi ďalšie plánované destinácie patrí Turecko (7 % ) a Bulharsko (7 %), Egypt (6 %), Španielsko a (6 %) a Cyprus (3 %).
Hoci Slováci chodia počas leta najradšej k moru, mnoho z nich zvolilo v rámci first moment aj pobyt na Slovensku. Tohtoročnú letnú dovolenku tu plánuje stráviť 12 % respondentov.
Foto: myWorld

Na cestách s vernostnou kartou Cashback World
Peniaze späť je možné získavať aj na cestách po Slovensku či do zahraničia. Vernostná karta Cashback World platí u viac ako 80 000 obchodných partnerov v 47 krajinách sveta. Využiť ju je možné na nákup potravín, oblečenia, rezerváciu ubytovania na zľavových či ubytovacích portáloch. Cashback je taktiež možné získať z nákupov pohonných hmôt.
Kompletný zoznam partnerských predajcov nájdete na https://www.cashbackworld.com alebo v bezplatnej mobilnej aplikácii.