Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Magazín

V GINO PARADISE Bešeňová sa šliapalo 4 hodiny do pedálov

Foto: TASR

V sobotu sa Bešeňovej šliapalo do pedálov! Spinning pri bazénoch odštartoval letný projekt „Bešeňová v pohybe“.

Bešeňová 25. júna (OTS) - Všetci účastníci odjazdili spolu tento deň takmer 3720 km. Kto nestihol túto akciu, spinning si môže vyskúšať aj v auguste.

Počas víkendu sa uskutočnila prvá športová akcia v GINO PARADISE Bešeňová v rámci letného projektu „Bešeňová v pohybe“. Od rána boli pri bazénoch pripravené spinnery, ktoré čakali na účastníkov tohto skvelého športu.

Jednotlivými lekciami spinningu sprevádzali účastníkov profesionálni inštruktori Zvolena a z Gelnice. Počas akcie sa mnohí presvedčili, že tento šport je pre každého, bez ohľadu na vek.

Ako poznamenal inštruktor Ivan Mičuda“ „Táto akcia bola určená nielen nadšencom spinningu, ale chceli sme predovšetkým ukázať ostatným, aký je tento šport krásny. Receptom na takúto skvelú akciu je úžasné prostredie, aké nám vodný raj ponúkol, dobre naladená partia ľudí a dodržiavanie pitného režimu.

Každý zišiel so sedla s dobrým pocitom, a s ešte lepším ten, kto vyhral v tombole vstupy, či pobyt od vodného raja GINO PARADISE Bešeňová, alebo hodnotné ceny od ďalších sponzorov. Odmenou pre všetkých však bol relax v bazénoch a pravých morských vlnách.

Marketingová riaditeľka vodného raja Ing. Lýdia Chovancová zhodnotila prvú športovú akciu : „Sme veľmi radi, že sme v GINO PARADISE Bešeňová mohli odprezentovať spinning, nešlo by to však bez takých skvelých ľudí, akými sú inštruktori Ivan Mičuda a Lucka Fabišíková. Už teraz sa tešíme na ďalší spinningový maratón v auguste.



V areáli sa pripravuje ďalšia športová akcia – Summer Jumping, ktorá bude 6. Júla. Jumping je pomerne nová športová disciplína, kde ľudia skáču – jumpujú na malých trampolínkach na skvelú hudbu. Jumpovanie na vzduchu je skvelá príležitosť ako sa dostať do formy. Pripravených bude viac ako 60 trampolínok, toto si niekto skutočne „odskáče“.

Počas celého leta a týchto skvelých akcií sa o zábavu postará profesionálny animačný tím. A to najlepšie nakoniec, celé leto sa súťaží o auto na víkend, dovolenky a o super ceny. Viac na www.ginoparadise.sk