Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Lyžiari pozor, po lyžovačke svaly potrebujú uvoľnenie a regeneráciu

Foto: GINO PARADISE Bešeňová

Sneh láka opäť na hory. Po náročnej lyžovačke je potrebné uvoľniť a zregenerovať svaly.

Bešeňová 30. januára (OTS) - Ideálnym miestom je GINO PARADISE Bešeňová, kde sa svaly uvoľnia v geotermálnych bazénoch, saunách a dokonale sa zregenerujú na masáži. Vďaka novým výhodným pobytovým wellness balíkom si môže užívať relax každý.

Zima konečne zavítala na Liptov a nový sneh láka lyžiarov na hory. Pre regeneráciu svalov je ideálne uvoľnenie vo vode a následná masáž. „Maximálne uvoľnenie lyžiarom poskytne relax v geotermálnych bazénoch GINO PARADISE Bešeňová, kde sa teplota vody pohybuje od 30 stupňov v plaveckom bazéne až do 42 stupňov v 6 relaxačných bazénoch. Geotermálna voda pozitívne vplýva na pohybové a dýchacie ústrojenstvo, má tiež blahodarné dermatologické účinky. Okrem toho geotermálna voda pozitívne pôsobí aj na psychiku človeka“, hovorí o jedinečných účinkoch vody Lýdia Chovancová, riaditeľka marketingu vodného raja.

Po úvodnom zahriatí svalov je vhodné navštíviť sauny. V časti Wellness & Spa je 5 druhov sáun, tepidárium, Kneippov kúpeľ, vírivka a hydromasážne sprchy. Pri saunovaní treba dodržiavať pravidlá saunovania a pitný režim.

Po relaxe v bazénoch a saunách pomôže k dokonalej regenerácii masáž v Relax centre. Odporúčané sú športové a relaxačné masáže. V ponuke sú aj luxusné masáže ako čokoládová, jogurtová či vanilková.

Takýto relax si návštevníci môžu užívať po celý víkend, pretože vodný raj má v ponuke exkluzívne pobytové balíčky vhodné pre rodiny, zamilované páry, ale aj seniorov. Balíčky obsahujú ubytovanie priamo v areáli, relax v bazénoch, vstup do Wellness & Spa a stravovanie v reštauráciách. Viac informácii o aktuálnych pobytových balíčkoch je na www.ginoparadise.sk.