Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Magazín

Unavuje vás upršaná jeseň, načerpajte energiu v Bešeňovej

Foto: GINO PARADISE Bešeňová

Jeseň prišla a s ňou aj čas nazbierať energiu do upršaných dní. Aj toto obdobie prináša GINO PARADISE Bešeňová ponuku wellnessových balíkov aká tu ešte nebola.

Bešeňová 5. novembra (OTS) - Na letné zážitky už všetci zabudli, prišla jeseň a s ňou aj klasické sychravé počasie. Každý by najradšej ostal doma, zabalený v deke a so šálkou horúceho čaju v rukách.

Určite lepšie je ubytovať sa v komfortnej hotelovej izbe, vyhriať sa v termálnych bazénoch, relaxovať v exkluzívnom Wellness & Spa, dať si masáž, užiť si romantiku v bazénoch priamo pod hviezdami a pri luxusnej 5 chodovej večeri. Toto všetko za neuveriteľné ceny až so 40% zľavami len v GINO PARADISE Bešeňová.

Foto: GINO PARADISE Bešeňová
Vo vodnom raji si pripravili skvelé pobyty aj pre seniorov. Počas jesene môžu prísť aj oni načerpať energiu do termálnych bazénov. Všetky informácie o pobytoch na www.ginoparadise.sk.

A kto by chcel prísť do vodného raja len na skok, môže si zaplávať v pravých morských vlnách, dať si adrenalínovú jazdu na najrýchlejšom tobogane na Slovensku a potom si pochutiť na kačacích hodoch v reštaurácii Kolchury.