Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Ivan Mládek na severnom Spiši s pohárikom a s mladými slečnami

Foto: Nestville Park

Nestville Park v Hniezdnom zakončil letnú turistickú sezónu Country Festom. Hlavná hviezda Ivan Mládek hneď po príchode skúsil tradičné privítanie „východniarov“.

Hniezdne 12. septembra (OTS) - Areál expozície liehovarníctva a tradičných remesiel ovládli indiáni s tomahavkami, pištoľníci, kankánové tanečnice, westernové kone a hudobné country skupiny.

Deti si vyskúšali hod lasom, plieskanie bičom, streľbu z luku či jazdu na koni. Dospelí si na východnom Slovensku vychutnali atmosféru, ktorá sa podobala Divokému západu. V areáli parku totiž vyrástlo malé westernové mestečko aj s pravým Nestville saloonom, v ktorom sa podávala prvá slovenská whisky. Návštevníci Counry festu mohli vidieť výrobu tejto "ohnivej vody", vrátane niekoľko stoviek sudov, v ktorých dozrieva. Jeden z nich vlastní aj hrdina akčných filmov Jean Claude Van Damme.

Nástrahám „východu“ podľahol aj Ivan Mládek, ktorý bol hlavnou hviezdou víkendového Country Festu v Nestville parku pri Starej Ľubovni. Hneď po príchode stihol ochutnať prvú slovenskú whisky, pozrieť si najväčší vyrezávaný drevený obraz v Európe a kochať sa pohľadom na kankánové tanečnice.
Za Nestville Park sa vyjadril František Strela, Manager of Nestville Park