Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Dobre naladený 1. jún – všetky deti na MDD do Bešeňovej

Foto: GINO PARADISE BEŠEŇOVÁ

1. jún patrí GINO PARADISE Bešeňová predovšetkým deťom. Na Liptove sa pripravuje nezabudnuteľný deň detí s bohatým programom. Príde Majster N, Miška & Dance mania, slovenský Elvis Presley.

Bešeňová 13. máj (OTS)– Najväčšími hviezdami dňa budú Zuzana Smatanová a Kristína! Všetky deti budú mať vstup len za 1 €!

Najobľúbenejší sviatok detí sa blíži. Áno, 1. jún - medzinárodný deň detí (skr. MDD) sa oslavuje v mnohých krajinách sveta. Na Slovensku sa slávi už od roku 1952. Nie všetci vedia, že myšlienka Medzinárodného dňa detí vznikla na Svetovej konferencii pre blaho detí (World Conference for the Wellbeing of Children) v roku 1925. Slovensko je jednou z 21 krajín sveta, kde sa na tento deň nezabúda.

GINO PARADISE Bešeňová spolu s Anténa Hit rádiom pripravili pre všetky deti nezabudnuteľné zážitky, skvelý program, a prídu aj slávne hviezdy a hviezdičky. Decká sa môžu tešiť na bohatý program, ktorým ich budú sprevádzať moderátori rádia, známa hviezdička Miška spolu s Dance maniou. Do vodného raja príde aj Majster N a slovenský Elvis Presley. Celý deň budú v areáli prebiehať rôzne súťaže a hry. Najväčšími hviezdami dňa budú Zuzana Smatanová a Kristína, ktoré zaspievajú tie najlepšie hity. Toto všetko exkluzívne len pre návštevníkov GINO PARADISE Bešeňová.

Okrem tohto skvelého programu si deti užijú zábavu v bazénoch a na rôznych vodných atrakciách a toboganoch. Zatiaľ čo sa deti budú zabávať, rodičia si môžu užiť relaxačné procedúry a masáže v Relax centre, či relax vo vnútorných bazénoch a vírivkách. Každý rodič si zaslúži aj relax v exkluzívnom Wellness & Spa, kde v jednej z piatich sáun, je aj soľná inhalácia s pravou himalájskou soľou.

Na deň detí určite nevynechajte novú zábavno-adrenalínovú zónu, len tam si užijete pravé morské vlny. V GINO PARADISE Bešeňová si môže celá rodina zašantiť vo vlnách alebo v novom rodinnom vodnom svete. Všetky deti, ktoré prídu v sprievode dvoch dospelých osôb majú vstup za 1 €. Viac na www.ginoparadise.sk

GINO PARADISE Bešeňová už nie je len termálny park, z areálu sa stal vodný raj, ktorý poskytuje dokonalý relax v termálnych a čírych bazénoch, ale aj nové adrenalínové zážitky po celý rok! Nová zábavno-adrenalínová zóna predstavuje investíciu vo výške 9 mil. €, ktorou sa areál zväčšil takmer o 50 %. Nová časť je rozdelená do niekoľkých častí, 30 m vysoká toboganová veža poskytuje nevšedné zážitky z jazdy na šiestich nových toboganoch. Morské vlny si môžu návštevníci vychutnať celý rok, nakoľko bazén s vlnobitím je prekrytý obrovským stanom. Nájdete tu aj nový rodinný vodný svet s hradom, šmýkačkami a vodnými delami. Morskú a predovšetkým dovolenkovú atmosféru dopĺňajú palmy, množstvo lehátok a nový Miami bar s občerstvením.