Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Magazín

Blíži sa čas letnej dovolenky, pripravte sa na ňu už teraz

Aj keď sa vonku teploty nepohybujú v typickom jarnom rozsahu, leto sa nezadržateľne blíži.

Bratislava 11. apríla (OTS) - Aj keď sa Vám zdá, že sa čas v práci strašne vlečie, vedzte, že čas letných dovoleniek príde skôr než sa nazdáte. Ak teda chcete ešte nejaké to kilo zhodiť začnite už teraz. Možno ani nepotrebujete upraviť svoju hmotnosť ako spevniť celé telo. Jediným spôsobom ako to docieliť je samozrejme pohyb. Cvičenie nemusí byť veľmi náročné, stačí ak si uvedomíte na akej partií svalov musíte zapracovať a naštudujete si overené cviky. Aby Vaše telo neutrpelo šok z náhlej iniciatívy, siahnite po vitamínoch. Vaše telo totiž potrebuje viac výživných látok ako ste mu schopný dodať stravou. Vitamíny prospejú aj k celkovému zdraviu Vášho organizmu, a tak budete mať ešte viac síl na aktívny pohyb.

Nie každý je pyšný na to ako vyzerá. Ak trpíte komplexom, kvôli niečomu, čo sami odstrániť nemôžete, obráťte sa na plastickú chirurgiu v Žiline. Lekári Vám pomôžu aby ste sa vo svojom tele cítili opäť dobre.

Či sa chystáte na dovolenku do Chorvátska alebo za exotikou, musíte sa jednoznačne pripraviť na horúce počasie. Vo Vašom kufri teda nesmie chýbať ľahké a vzdušné oblečenie, a keďže za slnkom cestujeme nielen pre oddych ale najmä pre krásne opálenú postavu nezabudnite ani na plavky. Tie by mali byť predovšetkým pohodlné a mali by ste sa v nich cítiť dobre. Veď predsa nechcete počas opaľovania dávať neustále pozor, aby Vám nevykuklo niečo, čo má byť pred zrakmi ostatných ukryté. Krásne a moderné plavky sú teda nevyhnutnosťou každej dovolenkovej batožiny.

Každá žena, keď vyráža z domu chce byť dokonale upravená. Dovolenka nie je výnimkou, a preto si pribaľte aj šperky a bižutériu. Módne doplnky dotvoria každé aj obyčajné oblečenie a budete sa cítiť ako hviezda. Ako praktický doplnok poslúžia aj elegantné hodinky DKNY, ktoré jednoducho zoženiete aj u nás. Vďaka nim budete mať presný čas vždy po ruka, a to bez toho aby ste všade nosili mobil a neustále tak riešiť pracovné problémy.