Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Magazín

Michelle Hunzikerová je tehotná, otcom dieťaťa je Tomaso Trussardi

Michelle Hunzikerová Foto: onlinefreecomputers.com

Aj jej 17-ročná dcéra Aurora, ktorej otcom je Eros Ramazzotti, má vraj z tehotenstva matky veľkú radosť a je veľmi šťastná.

Rím 10. apríla (TASR) - Michelle Hunzikerová (36), exmanželka talianskej popovej hviezdy Erosa Ramazzottiho, ktorá má z tohto vzťahu dcéru, je v treťom mesiaci tehotenstva.

Pre tlačovú agentúru DPA potvrdil dnes túto informáciu, ktorú v internetovom vydaní zverejnil denník Bild, manažment niekdajšej modelky a úspešnej moderátorky.

Otcom dieťaťa je súčasný Hunzikerovej partner Tomaso Trussardi, generálny riaditeľ rovnomenného módneho koncernu, s ktorým Švajčiarka tvorí nerozlučnú dvojicu od novembra 2011.

Budúca mamička ešte vlani v máji na otázky novinárov odpovedala, že pár prenechá všetko na prírodu a vhodnú chvíľu.

Teraz pre Bild potvrdila, že ide o absolútne želané dieťa. Michelle sa do vysielania talianskej televízie chce vrátiť už v decembri.

Aj jej 17-ročná dcéra Aurora, ktorej otcom je Eros Ramazzotti, má vraj z tehotenstva matky veľkú radosť a je veľmi šťastná, uviedla pre Bild Hunzikerová, ktorá istý čas pôsobila aj ako asistentka Thomasa Gottschalka pri moderovaní súťažnej šou Wetten, dass..? (Stavme sa, že...?) druhého programu nemeckej verejnoprávnej televízie ZDF.