Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Modelku Naomi Campbellovú zranil a okradol v Paríži útočník

Naomi Campbell Foto: TASR/AP

Predpokladaným cieľom útoku boli drahé šperky, ktoré mala modelka na sebe. Nie je presne známe, čo jej ukradol.

Paríž/New York 4. januára (TASR) - Britská topmodelka Naomi Campbellová utrpela pred približne mesiacom vážne zranenie nohy, keď ju na ulici v Paríži napadol a okradol neznámy útočník. Informovali o tom dnes noviny New York Post.

Štyridsaťdvaročnú modelku, ktorá sa od útoku pohybovala s pomocou bariel a invalidného vozíka, fyzicky napadol muž počas čakania na taxík. "Naomi je presvedčená, že ju útočník sledoval a vyčkával na chvíľu, keď bude sama. Zaútočil na ňu na ulici, keď čakala na taxík," opísal útok podľa novín New York Post zdroj oboznámený s prípadom.

Predpokladaným cieľom útoku boli drahé šperky, ktoré mala modelka na sebe. Nie je presne známe, čo jej ukradol.

Miliardár a priateľ Campbellovej, ruský oligarcha Vladimir Doronin, po útoku s ňou čo najskôr odcestoval súkromným lietadlom do lyžiarskeho strediska Vail v americkom štáte Colorado, kde podľa amerických novín modelku liečil jeden z najuznávanejších ortopédov Richard Steadman.

Samotná Naomi o incidente hovoriť nechcela. "Je mi ľúto, nekomunikujem s médiami, ale som v poriadku," reagovala na žiadosť redakcie New York Post o telefonický rozhovor.

Modelka sa pripravuje na odštartovanie vlastnej televíznej šou s názvom The Face na televízii Oxygen.