Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Na Super Bowl 2018 zaspievajú Pink a Justin Timberlake

Americká popová speváčka Pink. Foto: TASR/AP Photo

V ostatných rokoch sa tejto pocty dostalo veteránom britskej rockovej scény zo skupiny The Who, americkej formácii The Black Eyed Peas a Usherovi so Slashom, Madone či Beyoncé.

New York 9. januára (TASR) - Justin Timberlake sa postará o tradične ostro sledovaný polčasový hudobný blok počas Super Bowlu, teda vyvrcholenia zámorskej ligy v americkom futbale. Dejiskom zápasu bude 4. februára Minneapolis.

V ostatných rokoch sa tejto pocty dostalo veteránom britskej rockovej scény zo skupiny The Who (2010), americkej formácii The Black Eyed Peas a Usherovi so Slashom (2011), Madonne (2012), Beyoncé a skupine Destiny's Child (2013), Brunovi Marsovi a skupine Red Hot Chili Peppers (2014), Katy Perryovej, Missy Elliott a Lennymu Kravitzovi (2015) a vlani skupine Coldplay, Brunovi Marsovi a Beyoncé.



Na podujatí, ktoré patrí v Spojených štátoch medzi najsledovanejšie televízne prenosy roka, zaspieva americkú štátnu hymnu ďalšia hviezda tamojšieho šoubiznisu - speváčka Pink.




Pred ňou sa rovnakej pocty dostalo v ostatných rokoch Carrie Underwoodovej, Christine Aguilerovej, Kelly Clarksonovej, Alicii Keysovej, Renée Flemingovej, Idine Menzelovej, Lady Gaga a vlani Lukeovi Bryantovi.