Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Atraktívne opálená pokožka je dnes IN

Foto: AVEFLOR

AVEFLOR v tomto roku prináša na trh novinku - opaľovaciu radu TRIODERM.

Bratislava 10. júna (OTS) - Zatiaľ čo v minulosti sa za príslušnosť k ,,aristokratickej vrstve,, považovala bledosť kože, v súčasnosti je tomu inak. Opaľovanie, prirodzené sfarbenie tela do hneda, je znakom atraktívnosti zdravia a životného štýlu. Atraktívne opálená pokožka je dnes IN. Keďže máme opaľovaciu sezónu predo dvermi, je potrebné zvoliť aj vhodný prostriedok na opaľovanie, s ktorým sa budeme chrániť. Slnečné lúče na jednej strane pomáhajú, tvoria v našom tele vitamín B a zlepšujú nám náladu. Na strane druhej spôsobujú kožné problémy. Preto je potrebne pravidelne sa natierať, striedať pobyt na slnku a v tieni, dodržiavať pitný režim.

S novou sezónou prišiel aj nový produkt vhodný aj pre najmenších.
Spoločnosť AVEFLOR bola založená v roku 1995. Od svojho vzniku sa zaoberá výrobou kvapalných a práškových aerosolov. Túto sezónu prináša na trh nový výrobok, opaľovaciu radu TRIODERM. Názov TRIODERM možno rozdeliť na dve časti - Trio a Derm. Trio – vyjadruje 3 definície produktu: Zdravie – Krása – Ochrana. Derm – pokožka. Je vhodný aj pre deti s citlivou pokožkou. Obsahuje vitamíny vyživujúce pokožku, minimalizuje riziko podráždenia a vzniku slnečnej alergie.

Vyskúšajte produkty Trioderm
- Trioderm – mlieko na opaľovanie poskytuje stabilnú a vode odolnú ochranu. Jemne, ľahko sa roztiera. Emulzia v spreji so stlačeným vzduchom umožňuje jednoduchú aplikáciu vo všetkých smeroch. Bambucké maslo zmäkčuje a hydratuje pokožku, vitamín E obmedzuje vplyv voľných radikálov.

- Trioderm mlieko po opaľovaní chráni pokožku pred starnutím spôsobeným slnečným žiarením. Znižuje podráždenie a pocit napnutej pokožky. Neobsahuje farbivá. Jednoducho sa aplikuje a ľahko rozotiera aj na citlivé miesta. Pokožka po aplikácii zostáva jemná a poddajná.

- Trioderm Sun Panthenol Sprej
k ochladeniu a upokojeniu začervenanej pokožky. Zmierňuje pocity pálenia pokožky po nadmernom opálení slnkom. Je vhodný pre citlivú pokožku (bez parfemácie), vhodné aj pre deti. Extrakt z nechtíka a olivový olej ošetrujú pokožku postihnutú slnkom. Extrakt z rakytníka a vitamín E obmedzuje vznik voľných radikálov. HydrovanceR (Hydroxyethyl Urea) vysušenú pokožku hydratuje.