Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Magazín

Power Tuning party v Bratislave ponúkne aj jedinečnú show z Viedne

Foto: LOTOS COMMUNICATION

Milovníkov tuningových automobilov, luxusných športových áut a veteránov určite poteší motoristická akcia Power Tuning party 27. júla 2013 od 12.00 h v nákupnom centre Shopping Palace Zlaté Piesky.

Bratislava 25. júla (OTS) - Súčasťou už 3. ročníka bude aj LOW RIDER show z Viedne, ktorá príde do Bratislavy po prvýkrát!

Jednodňová motoristická show sa bude opäť niesť v duchu krásnych áut a atraktívnych sprievodných akcií. Návštevníci uvidia upravené automobily, ktoré budú súťažiť v jednotlivých kategóriách šampionátu Cocaine Tuning Battle 2013. O aktraktívne ceny však môžu zabojovať aj v doplnkových kategóriách.

Okrem tuningových automobilov budú môcť obdivovať krásne veterány, luxusné športové autá, vozidlá s extrémnou audio aparatúrou a tiež aj unikátne motocykle, ktoré sú vyrábané špeciálne na zákazku. Najkrajšie autá sa predstavia v Show&Shine na vyhradenej ploche, kde sa uskutočnia rozhovory s ich majiteľmi.

Ani tento rok sa Power Tuning party nezaobíde bez hlasného revu motorov – okrem merania decibelov výfukov sa bude hodnotiť aj zvukový prejav vozidiel. Ako je však zvykom pri takýchto akciách, decibely sa nebudú šíriť len z kovových rúr, ale aj z auto hi-fi systémov. Výkony elektroniky bude hodnotiť profesionálna porota v rámci súťaže dB Drag.


V rámci akcie po prvýkrát do Bratislavy zavíta aj jedinečná LOW RIDER show z Viedne, v ktorej divákov presvedčí o "tanečných" schopnostiach špeciálne prestavaný veterán "Porno-Benz". Podvečer sa k slovu dostane populárna disciplína „Light tuning“ so svetelnými kreáciami v interiéroch a tiež exteriéroch vyleštených áut.

Na svoje si prídu aj fanúšikovia populárnej hudby a extrémnych športov. Okrem vystúpenia Igora Kmeťa návštevníci uvidia aj novú hviezdu hip-hopovej scény Kaliho. Športové umenie predvedú v BIKE SHOW cyklotrialoví majstri sveta a Slovenska, medzi ktorými bude aj Tomáš Langermann. Záver dňa bude patriť premietaniu.

Registrácia do súťaže o ceny pre vyladené autá je pre záujemcov bezplatná. Kvôli obmedzenej kapacite sa však budú púšťať výhradne vozidlá adekvátne zamerané na akciu.

Viac informácií o akcii, ktorú uzavrie o 21.30 h premietanie filmu Rýchlo a zbesilo 5 v Autokine Shopping Palace, nájdete na: www.shoppingpalace.sk a www.powermagazine.sk.

Power Tuning party 2013
Shopping Palace Zlaté Piesky, Bratislava
sobota 27.júl 2013

Harmonogram:
12.00: otvorenie "brán" areálu zrazu - parkovisko Shopping palace
12.00: začiatok registrácie do súťaží - tuning, dB Drag
od 14.30: moderované Show&Shine (predvádzanie vybraných áut)
15.30: Tanečná formácia hip-hop - hlavný stage
16.00: Low rider show - exhibícia č.1
od 16.00: bodovanie tuningu
16.30: meranie dB výfukov + výber najkrajšieho zvuku
17.00: fotenie modeliek pri autách
18.00: Low rider show - exhibícia č.2
18.30 - 19.00: Bike show
19.00: Igor Kmeťo - hlavný stage
20.00: Odovzdanie cien dB Drag - hlavný stage
20.20: Odovzdanie cien Tuning - hlavný stage
21.00: Kali - hlavný stage
21.00: Hodnotenie "light tuning"
22.00: Premietanie filmu Rýchlo a zbesilo - autokino Shopping Palace