Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Magazín

Princ Harry by nemal problém robiť babysitter synovcovi

Britský princ Harry (vľavo), Kate, vojvodkyňa z Cambridge a William, vojvoda z Cambridge Foto: TASR/AP

Novonarodený syn princa Williama a vojvodkyne Kate - George Alexander Louis - nahradil v rodovej línii uchádzačov o trón Harryho (28), ktorý bol doteraz v poradí tretím následníkom trónu.

Londýn 26. júla (TASR) - Britský princ Harry prezradil, že svojho malého synovca už vystískal a je hrdým strýkom. "Je to fantastické, mať nového člena rodiny," prezradil princ vo štvrtok na výstave fotografií v Londýne.

Princ-búrlivák vraj presne vie, aké úlohy mu ako strýkovi prináležia. Chce dbať o to, aby malý dostal dobrú výchovu, bude ho chrániť a postará sa mu o zábavu. Ostatné chce Harry prenechať rodičom.

Novonarodený syn princa Williama a vojvodkyne Kate - George Alexander Louis - nahradil v rodovej línii uchádzačov o trón Harryho (28), ktorý bol doteraz v poradí tretím následníkom trónu. Špekuluje sa o tom, že Harry bude aj krstným otcom, píše agentúra DPA.

To by však mohlo rodičov malého Georgea vyjsť poriadne draho. "Dúfam len, že môj brat vie, aký som drahý ako babysitter," zavtipkoval dobre naladený Harry.