Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Magazín

Sagan sa ospravedlnil za „zadkový incident“ hosteske kyticou ruží

Peter Sagan (vľavo) Foto: facebook.com

Dvadsaťtriročný cyklista vyvolal búrku nevôle po tom, čo na pódiu chytil za zadok hostesku v momente, keď gratulovala víťazovi Fabianovi Cancellarovi.

Brusel 10. apríla (TASR) - Slovenský cyklista Peter Sagan sa osobne ospravedlnil hosteske Maji Leyeovej za pódiový incident po pretekoch Okolo Flámska. Rodák zo Žiliny jej pred stredajšími pretekmi Brabantský šíp v Belgicku odovzdal kyticu kvetov a odmenil ju tromi bozkami.

"Opäť ju stretnem a dúfam, že nájdem spôsob, ako by mi mohla odpustiť. Bol to naozaj len žart. Čo iné to mohlo byť? Problém je však v tom, že ľudia to nepochopili. Ale už som sa jej ospravedlnil," povedal Sagan pred začiatkom pretekov pre Gazzetta dello Sport.

Dvadsaťtriročný cyklista vyvolal búrku nevôle po tom, čo na pódiu chytil za zadok hostesku v momente, keď gratulovala víťazovi Fabianovi Cancellarovi. Redaktorka portálu cyclingnews.com Jane Aubreyová ho za tento čin dokonca nepriamo obvinila zo sexuálneho obťažovania. Sagan sa následne ospravedlnil za svoje gesto prostredníctvom sociálnej siete Twitter a videonahrávky.