Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Sedemročné dvojičky Julie Robertsovej nevideli doteraz žiaden jej film

Herečka Julia Robertsová prichádza na premiéru filmu Fireflies in the Garden 12. októbra 2011 v Los Angeles. Foto: TASR/AP

"Dávame prednosť robiť vo voľnom čase niečo iné" ako tráviť čas spoločne pri televízore.V našom dome dávame prednosť knihám,"uviedla herečka.

Los Angeles 13. marca (TASR) - Herečka Julia Robertsová (44) nakrútila desiatky filmov, ale jej deti hviezdu z Pretty Woman doteraz v žiadnom z nich nevideli a v dohľadnom čase ani neuvidia. Zverila sa webovému portálu People.com.

Herečkine tri deti, sedemročné dvojičky Phinnaeus Walter a Hazel Patricia a 4,5-ročný Henry Daniel si musia dokonca počkať, kým uvidia aj jej najnovší, rodinný film o Snehulienke nazvaný Zrkadielko, zrkadielko (Mirror, Mirror, 2012).

"Myslím si, že sú príliš malí, vzhľadom na úlohu, ktorú hrám," povedala reportérom na tlačovej konferencii k filmu, v ktorom hrá zlú kráľovnú. Dodala, že ona aj jej manžel Danny Moder (43) sa rozhodli zatiaľ neukazovať deťom svoju prácu. Dokonca ich nenechávajú ani veľmi sledovať filmové rozprávky a televízne šou.

"Tie pekné chvíľky pred spaním... trávime spoločne ako rodina, rozprávame sa o prežitom dni a čítame si knižky, a potom už je čas ísť spať... Pravdou je, že dávame prednosť tomu robiť vo voľnom čase niečo iné" ako tráviť čas spoločne pri televízore. "V našom dome dávame prednosť knihám," uviedla.

Nie je však celkom proti tomu, aby jej deti sledovali televíziu. "Občas niečo pozerajú. Ale máme pocit, že všetko má svoje miesto a čas."

V novej filmovej adaptácii rozprávky o Snehulienke bratov Grimmovcov stvárnila Snehulienku Lily Collinsová a princa Armie Hammer.