Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Magazín

Sima Magušinová a Zuzana Smatanová vydali spoločnú pieseň Duše divoké

Na snímke Sima Magušinová a Zuzana Smatanová. Foto: Youtube/Sima Magušinová OFFICIAL

Duše divoké nikdy nezomierajú, spievajú Sima Magušinová a Zuzka Smatanová, ktoré okrem lásky k horám a prírode spája aj nová spoločná skladba.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Bratislava 23. marca (TASR) - Po skladbe Prichádza pokoj predstavuje speváčka Sima Magušinová ďalšiu novinku z pripravovaného albumu. Spolu so Zuzkou Smatanovou naspievali duet Duše divoké. TASR o tom informovala PR manažérka Zuzana Valentová.

V závere minulého roka potešila Sima Magušinová svojich fanúšikov hneď niekoľkokrát, počas vypredaného adventného turné v slovenských a českých mestách aj spoluprácou s Tomášom Klusom, s ktorým si zaspievala v piesni k rozprávke Tonko, Slávka a kúzelné svetlo. Začiatkom roka vydala kalendár na 365 dní s úryvkami textov piesní, básní a myšlienok. So speváčkou Zuzkou Smatanovou predstavuje novú skladbu v poradí z jej siedmeho štúdiového albumu, ktorý vyjde v najbližších mesiacoch.

Duše divoké nikdy nezomierajú, spievajú Sima Magušinová a Zuzka Smatanová, ktoré okrem lásky k horám a prírode spája aj nová spoločná skladba.

"Ďakujem Sime za pozvanie, mám radosť z tejto spolupráce, myslím, že to bola asi len otázka času, kedy sa my dve spojíme. Obe sme pesničkárky s gitarou, máme svoje svety a divoké duše, ktoré rady chodia do hôr a cítia slobodu. A táto pieseň je presne o tom," hovorí o novinke Zuzka Smatanová.

Obe speváčky cítili veľkú radosť zo spolupráce aj nahrávania a dúfajú, že sa pozitívna energia prenesie aj na ľudí, ktorí si pieseň vypočujú.

"Duše divoké predstavujú zdravú nespútanosť, ktorá nám často dáva aj väčšiu vďačnosť za všetko, čo máme, ale aj potrebný nadhľad a radosť z jednoduchosti. Keď som pieseň zložila, veľmi sa mi páčilo urobiť z nej duet a Zuzka Smatanová sa mi tam hneď hodila. Veľmi si vážim, že pozvanie prijala, pretože ju mám rada umelecky aj ľudsky," doplnila Sima Magušinová, ktorá je autorkou hudby aj textu.