Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Magazín

Slovakia Online prináša novú mobilnú aplikáciu SiacPlus

Foto: Slovakia Online s.r.o.

Spoločnosť Slovakia Online, dlhoročný dodávateľ monitoringu médií na Slovensku, uvádza na trh mobilnú aplikáciu SiacPlus.

Bratislava 23. augusta (OTS) - Spoločnosť Slovakia Online, dlhoročný dodávateľ monitoringu médií na Slovensku, uvádza na trh mobilnú aplikáciu SiacPlus. Tá je určená všetkým, ktorí využívajú služby monitoringu médií.

Vďaka jednoduchému a prehľadnému ovládaniu získajú užívatelia mobilných zariadení rýchly prehľad o výstupoch z tlače, webu, rozhlasového či televízneho vysielania, o svojej spoločnosti, produktoch, konkurencii, alebo o vybraných témach na základe ich preferencií.

Aplikácia SiacPlus je dostupná na stiahnutie pre platformy Android a iOS na GooglePlay a App Store. Klienti spoločnosti Slovakia Online môžu vďaka aplikácii pracovať s informáciami získanými v on-line režime aj v prípade, keď nemajú internetové pripojenie.

Užívateľom sa po prihlásení do aplikácie SiacPlus zobrazí prehľadná štatistika monitorovaných tém na základe zadaných kľúčových slov, k dispozícii je aj zoznam informácií spolu s prehľadom top 10 zdrojov. Mediálne výstupy obsahujú bibliografické údaje, krátku anotáciu, link, či náhľad informácie.

Slovakia Online s.r.o. pôsobí na Slovenskom trhu už od roku 1995 a pre klientov zabezpečuje monitoring médií, mediálne analýzy, iné informačné služby, digitalizáciu textových objektov.