Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Magazín

Speváčka Lea Danis predstavuje nový singel Viac

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk

Deep housovo ladená popová skladba Viac bola inšpirovaná zahraničnou tanečnou produkciou. Zvuk pripravil opäť hudobný producent Lil Max.

Bratislava 18. septembra (TASR) - Po vydarenom comebacku s tanečnou skladbou Dancefloor slovenská speváčka, textárka, hudobná producentka a moderátorka Lea Danis vydáva na konci leta druhý singel s názvom Viac v čisto slovenskej verzii. Speváčka v singlovej novinke vyzýva všetky ženy, aby sa neuspokojili s málom v partnerskom vzťahu. TASR o tom informovala PR manažérka Renáta Tomášová.

Deep housovo ladená popová skladba Viac bola inšpirovaná zahraničnou tanečnou produkciou. Zvuk pripravil opäť hudobný producent Lil Max. Ako Lea prezradila, text piesne je motivovaný nešťastnými ženami, ktoré cítia vo vzťahu po čase stereotyp, nudu a rutinu a berú ho ako samozrejmosť.

"Inšpirácií na tento text bolo viac ako dosť v mojom okolí, keď vidím, ako sa po rokoch vkráda do vzťahu stereotyp, každodenné povinnosti a sociálne siete pohlcujú tú jednoduchú, čistú lásku. Po istom čase nie je akoby čas a priestor na rast, prichádza mylný pocit, že sa na vzťahu už pracovať nemusí. Vytrácajú sa radosti, ostáva len povinnosť a narastá frustrácia," hovorí speváčka.

Skladba Viac mala pôvodne dve demo verzie, slovenskú a anglickú, za ktoré mohli fanúšikovia hlasovať. Slovenská verzia vyšla oficiálne na všetkých streamovacích platformách s lyrics vizuálom. Novinka, ako aj predošlý comebackový singel Dancefloor sa objavia aj na pripravovanom EP albume, ktorý by mal vyjsť do konca roka.



Viac klip: