Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Magazín

Speváčka Mária Čírová je dvojnásobnou mamičkou

Mária Čírová Foto: TASR/Martin Baumann

Speváčka, skladateľka a textárka Mária Čírová je mamou po druhý raz.

Bratislava 5. júna (TASR) - Mária Čírová dostala ku dňu detí prekrásny darček. Speváčka porodila v noci 2. júna dievčatko a stala sa tak dvojnásobnou mamičkou. Vytúženú dcéru pomenovala Zoe. Informáciu pre TASR poskytla PR manažérka spoločnosti Propaganda House Nora Krchňáková.

Speváčka, skladateľka a textárka Mária Čírová je mamou po druhý raz. S partnerom - hudobným producentom a gitaristom Marošom Kachútom majú spolu trojročného syna Huga. Teraz k nemu pribudla malá sestrička Zoe. Šťastní rodičia dali svojmu dievčatku grécke meno, ktoré v preklade znamená „večný život“.

„Obe dievčatá sú v poriadku. Zoe je nádherná, je to celá mama. Ďakujeme všetkým, čo nám držali palce a mysleli na nás,“ neskrýva dojatie šťastný otec Maroš Kachút.

Dcéra speváčky a hudobného producenta sa narodila prirodzeným spôsobom v nemocnici sv. Cyrila a Metoda na Antolskej ulici v Bratislave. „Špeciálne sa chceme poďakovať skvelému personálu a nášmu lekárovi Pavlovi Janáčovi za trpezlivosť a snahu priviesť bábätko na svet prirodzene. Pôrod bol pre nás nádherný zážitok,“ dodáva pre médiá dvojnásobná mamička Mária Čírová.

Speváčka a skladateľka Mária Čírová (1988, Dolné Lovčice, okres Trnava) je víťazkou speváckej súťaže Coca Cola PopStar 2008, za víťaza ju vyhlásila na finálovom večere tejto súťaže 31. mája porota vedená Petrom Nagyom, jej členkami boli aj predchádzajúce víťazky, speváčky Misha a Zuzana Smatanová. Tri roky bola členkou trnavskej gospelovej skupiny Trinity Group. V novembri 2008 vydala debutový album Búrka, ktorý jej pokrstil líder skupiny Komajota Martin Husovský. So skladbou Búrka obsadila v marci 2009 štvrté miesto vo finále národnej súťaže Eurosong. V septembri 2011 vydala druhý štúdiový album s názvom Na dosah.