Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Spevák Elton John sa stal dvojnásobným otcom

Na archívnej snímke z 18. októbra 2010 britský spevák Elton John (vľavo) a jeho dlhoročný partner a manžel , kanadský filmár David Furnish Foto: TASR/AP

Chlapček sa narodil v piatok v Los Angeles náhradnej matke a vážil 3,7 kilogramu. Pár už má dvojročného syna Zacharyho.

Londýn 16. januára (TASR) - Rodina sira Eltona Johna je podľa jeho slov už kompletná. On i jeho partner David Furnish sa totiž stali rodičmi druhého syna, ktorému dali meno Elijah Joseph Daniel Furnish-John.

Informovala o tom britská agentúra Press Association.

Chlapček sa narodil v piatok v Los Angeles náhradnej matke a vážil 3,7 kilogramu. Pár, ktorý už má dvojročného syna Zacharyho, pre magazín Hello uviedol: "Obaja sme túžili po deťoch a je neuveriteľné, že už máme dvoch synov."

"Narodením sa nášho druhého syna sa naša rodina skompletizovala tým najlepším možným spôsobom. Je ťažké presne vyjadriť, čo cítime v tejto chvíli, sme jednoducho unesení od šťastia," dodal slávny pár.

Dieťa dostalo stredné meno - Daniel - po jednom zo spevákových hitov zo 70. rokov. Sir Elton John (65) a o 15 rokov mladší filmový producent David Furnish žijú spolu už takmer 20 rokov, pričom od roku 2005 sú oficiálne registrovanými partnermi.