Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Unique space for Unique people

Rezidencia „Roličky“ - výnimočný projekt na úpätí Malých Karpát Foto: Sotheby’s Int. Realty

Cieľom jedinečného konceptu bývania “Unique space for Unique people” je odprezentovať nové a luxusné bývanie rezidencie Roličky na Kolibe.

Bratislava 24. mája (OTS) - Koncept bývania “Unique space for Unique people” je odprezentovať nové a luxusné bývanie rezidencie Roličky na Kolibe, za ktorým stojí úspešná developerská spoločnosť MIVO DEVELOPMENT, a keďže bývanie na úrovni nie je iba o lokalite, v tomto projekte zohráva veľkú úlohu aj interiér a jeho vybavenie.

Aby verejnosť bližšie spoznala všetky atribúty luxusného bývania a jeho výhody, bude v dňoch 24. – 25. mája 2019 (v čase od 10:00 do 19:00) pre návštevníkov sprístupnený vzorový byt. V rámci prehliadky unikátneho bývania v rezidencii Roličky budú mať k dispozícii aj poradenstvo všetkých partnerov (k ich produktom a službám).
Rezidencia Roličky
Foto: Sotheby’s Int. Realty

Cieľom podujatia je predstaviť myšlienku "Luxury living", čiže "unique space for unique people"
Súčasťou projektu rezidencia Roličky sú významné značky ako Sotheby's Int.Realty, Stopka, Ašot Haas, Robert Bartolen, Bang & Olufsen a ďalšie, ktoré symbolizujú kvalitu, luxus a uspokoja aj tú najnáročnejšiu klientelu.
Roličky v sebe kombinujú výnimočnú lokalitu, nadčasovú architektúru a tie najkvalitnejšie materiály. Projekt sme vytvorili pre ľudí, ktorí majú tie najvyššie požiadavky na bývanie,“ Ivan Saloň, riaditeľ spoločnosti MIVO DEVELOPMENT, s.r.o.

O projekte
Rezidencia „Roličky“ - výnimočný projekt na úpätí Malých Karpát Rezidencia Roličky je skutočne luxusným bývaním. Unikátny projekt 9 viladomov s 27 bytmi na bratislavskej Kolibe ponúka nadčasovú architektúru od renomovaného architektonického ateliéru Cakov &Partners. Jeden viladom obsahuje 3 veľkometrážne byty, v ktorých si vychutnáte dokonalé súkromie a panoramatický výhľad na Bratislavu.
V rezidencii Roličky si tak užijete dostupnosť mesta v harmónii s prírodou.
Súkromie: Vo veľkometrážnom byte v rezidencii Roličky si vychutnáte dokonalé súkromie. V každom dome sú iba tri byty. Na jednom podlaží sa nachádza len jeden byt, do ktorého sa dostanete výťahom priamo z garáže. Zažijete tak komfort rodinného domu i výhody bytu.
Bezpečnosť: Do areálu rezidencie sa nedostane žiaden nepozvaný hosť. Elektronicky kontrolovaný vstup zabezpečí maximálnu ochranu vašej rodiny. Deti môžete pokojne pustiť na súkromné ihrisko a nebáť sa o ich bezpečnosť.
Nadčasová architektúra: Exteriér rezidencie Roličiek spĺňa tie najvyššie architektonické a urbanistické štandardy. Pri príchode domov sa môžete dosýta kochať umeleckým dielom od architektonického ateliéru Cakov & Partners.