Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Bývalá modelka magazínu Playboy tvrdí, že mala vzťah s Trumpom

Karen McDougalová. Foto: wikipedia.org

Svoj údajný vzťah s Trumpom modelka zdokumentovala v osemstranovom liste uverejnenom v piatok na webovej stránke časopisu The New Yorker.

New York 17. februára (TASR) - Americký prezident Donald Trump mal mať deväťmesačný mimomanželský vzťah s bývalou modelkou pánskeho magazínu Playboy Karen McDougalovou, ktorý sa začal v roku 2006.

Svoj údajný vzťah s Trumpom modelka zdokumentovala v osemstranovom liste uverejnenom v piatok na webovej stránke časopisu The New Yorker, informovala agentúra AP.

V súčasnosti 46-ročná McDougalová, bývalá playmate roku 1998, napísala, že bola obmedzovaná v tom, čo môže o Trumpovi zverejniť, keďže podpísala dohodu o mlčanlivosti.

McDougalová uviedla, že spoločnosť American Media, vydavateľ bulvárneho týždenníka National Enquirer, sa s ňou počas prezidentskej kampane v roku 2016 dohodla, že jej za príbeh zaplatí 150.000 dolárov, napokon ho ale nezverejnila.

Spoločnosť túto informáciu poprela.

McDougalová tvrdí, že Trump jej navrhol, že jej zaplatí po tom, ako mali spolu pohlavný styk v hoteli Beverly Hills, kde sa konali mnohé z ich domnelých stretnutí.

Tvrdí, že Trump sa snažil vyhnúť vytvoreniu záznamu, ktorý by mohol odhaliť ich vzťah, tým, že jej zaplatil za jej osobné lety a potom ju odškodnil, uviedla stanica NBC News. McDougalová vzťah s Trumpom opísala ako dobrovoľný.

Bývalá playmate sa s Trumpom stretla v júni 2006. Ich údajný vzťah sa podľa nej začal krátko nato. V tom čase bol Trump druhý rok ženatý so svojou treťou manželkou Melaniou.

Podľa stanice CNN McDougalová vzťah s Trumpom ukončila v apríli 2007.

Biely dom vyhlásil, že Trump vzťah s McDougalovou popiera.