Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

V nákupnom spoločenstve Cashback World nakupuje výhodnejšie každý

Foto: myWorld

Vernostné programy a karty sú dobre známe každému spotrebiteľovi, v peňaženke ich máme často niekoľko.

Bratislava 12. januára (OTS) - Obchodníci si vďaka nim udržiavajú stálych zákazníkov a z tých nových vychovávajú verných. Odmenou za vernosť sú špeciálne zľavy ako aj výhodnejšie nákupy. V nákupnom spoločenstve Cashback World však okrem výhod pre verného zákazníka môžete získať ešte čosi naviac: peniaze späť z každého nákupu.
Foto: myWorld

Nákupné spoločenstvo Cashback World spája obchodníkov so zákazníkmi, ktorí za nákup v partnerskom obchode alebo e-shope získavajú cashback, teda peniaze späť z každého nákupu. „Pri každom nákupe u partnerského predajcu získava zákazník späť od 1 % do 5 % ceny tovaru ako aj vernostné body, tzv. shopping points, ktoré môže neskôr premeniť na ďalšiu zľavu,“ vysvetľuje Ľuboš Kravárik, generálny riaditeľ myWorld Slovakia, prevádzkovateľ Cashback World.

Cashback je možné získať pri nákupe všetkých druhov tovaru - potravín, oblečenia a obuvi, z nákupov dovoleniek, rezervácie ubytovania alebo aj z platieb faktúr za energie. Navyše, peniaze je možné získať späť aj z nákupov tovaru v zľave alebo kupónu na zľavovom portáli. „Zákazníkovi sa peniaze na účet v banke pripíšu vždy, keď nazbieraná výška cashbacku za nákupy u našich partnerov dosiahne aspoň 10 eur,“ dodáva Kravárik.
Foto: myWorld

Členom nákupného spoločenstva Cashback World sa môže stať každý bezplatnou registráciou online na stránke https://www.cashbackworld.com/sk Následne získa vernostnú cashback kartu, ktorou sa je potrebné preukázať pri nákupe v partnerskom obchode. Podľa svojich preferencií môže zákazník kartu nahradiť bezplatnou aplikáciou v mobile. Pri online nákupoch sa stačí prihlásiť na stránke https://www.cashbackworld.com/sk na svoj účet a so zapnutými súbormi cookies uskutočniť online nákup.

Cashback karta vydaná na Slovensku, alebo mobilná aplikácia, platí okrem Slovenska aj vo viac ako 300 000 prevádzkach našich 80 000 obchodných partnerov v 47 krajinách sveta.
Cashback World – viac ako nakupovanie!