Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Magazín

Všetci plánujeme

Ilustračné foto Foto: TASR/František Ivan

Určite premýšľate o tom, čo budete robiť zajtra, či kedy navštívite priateľov. Krátkodobé plány nás sprevádzajú každý jeden deň, no občas sa nevyhneme ani tým dlhodobým.

Bratislava 10. marca (OTS) - Medzi tieto nezaraďujeme len plánovanie letnej dovolenky ale aj spoločný život.

Plány do budúcna sú tak súčasťou aj našich vzťahov, no pomerne často ich musíme meniť v závislosti od situácií, ktoré sa vyskytujú náhle a nečakane. Niekedy sú tak aj naše plány nanič. Nikdy neviete, čo sa môže stať, a tak náhoda veľmi často zasahuje aj do našich rozhodnutí.

Aj keď to najmä v nižšom veku tak možno nevyzerá, všetci hľadáme stabilitu a dlhodobí vzťah. Ak ho máme, plánujeme ďalej. Aj rodina je predsa celý náš svet a s príchodom detí prehodnocujeme naše priority. Už teda nedávame prednosť práci a kariére, ale rodinnému životu. Deti tak menia naše životy.

Starostlivosť o malého drobca je však veľmi náročná a vyžaduje najmä trpezlivosť. Chceme, aby sa naše dieťa neustále usmievalo a robilo nám radosť, no nie všetko môžeme ako rodičia ovplyvniť. Neraz sa tak stretávame i s detskou kolikou. Tou trpia už malé deti a nám nezostáva len trpieť s nimi. Avšak pomôcť svojmu dieťaťu môžete aj podávaním baktérií mliečneho kvasenia, ktoré mu s trávením pomôžu a zbavia ho tak bolestí. Viac sa dozviete na stránke detskekoliky.sk.

Netreba však zúfať celkom, časom aj z týchto ťažkostí väčšina detí vyrastie a bude papať všetko, čo im príde do ručičiek, a to najmä sladkosti. Tie deti zbožňujú najviac, a tak ich musíme kontrolovať my. Občas im však osladiť si život doprajeme, no ak dávate prednosť zdravému maškrteniu, vystriedajte občas ovocie za kvalitnú bio čokoládu. Deti budú mať radosť a Vy dobrý pocit.

S deťmi je však neporiadok zaručený, aby ste chránili aj svoje auto investujte do autopoťahov a kliknite na autovybava.sk.